Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dilluns, 20 de Maig de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

José Megías - - 28/6/2016

Espanya va bé

Veig cada dia a la meva al voltant persones amb moltes necessitats, persones joves amb un futur més que incert i que no veuen una altra possibilitat d'haver d'emigrar per trobar una sortida professional, més o menys precària, que aquí se'ls nega; persones de mitjana edat que ja han perdut tota esperança de trobar un treball del qual sigui, digne o indigne; nens i nenes amuntegats a les aules gràcies a les retallades en educació i que tindran l'oportunitat, gràcies a la LOMCE, de veure's segregats del sistema quan no compleixin els "objectius" i d'estudiar més hores de religió, en comptes de filosofia o música; majors que viuen de la seva pensió i que han de fer el sobreesforç d'ajudar als seus fills i filles (aquests de mitjana edat que es van quedar sense res) perquè puguin menjar; gents sense sostre, perquè els bancs l'hi van quedar (encara que els sense sostre, els que viuen al carrer ni tan sols poden votar); famílies senceres en les cues dels menjadors socials, o en les cues dels bancs d'aliments, o en les cues dels contenidors d'escombraries...

Però aquí no passa gens, Espanya va bé, i per això preferim quedar-nos com estem, amb un partit ple de corruptes i que s'ha demostrat, per activa i per passiva, que ens han robat a mans plenes, no vagi a ser que arribin aquests radicals extremistes que volen canviar-ho tot... I jo em pregunto però per què aquesta por al canvi? Què pot passar pitjor que el que tenim en aquests moments?

Si no recordo malament, tots els avanços i assoliments en polítiques socials d'aquest país han estat gràcies a l'esquerra: millores en sanitat i educació, en drets laborals, en igualtat, en prestacions socials... i, no obstant això, tornem a votar al capitalisme feroç, a la precarietat laboral, a les retallades en sanitat, educació i serveis socials, tornem a votar a la privatització descarnada, a la corrupció i al saqueig de les arques públiques... I no m'ho puc creure!!!

Cert és que l'esquerra, en els últims mesos, ha ofert algun espectacle poc adequat (per no dir vergonyós, en alguns casos), però amb els resultats d'ahir s'hauria de fer un estudi sociològic per poder entendre què és el que els porta als ciutadans i ciutadanes d'aquest país, a votar a qui menys els va a ajudar...... ha guanyat el (missatge de la por). Preferim quedar-nos amb els quals cremen, dilapiden i prevariquen les arques públiques, violen els drets de les persones i privatitzen "pel bé de tots" sanitat, educació i recursos socials.
Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala