Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dijous, 23 de Maig de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Jose Megías - - 3/4/2015

No aprenderem mai

En contra del que s'esperava, la corrupció política i sindical a Andalusia no ha penalitzat en absolut al PSOE (partit que governava) i ha laminatge gairebé totalment a Esquerra Unida, els seus socis de Govern, incomprensiblement.

El primer que se li ocorre pensar a qualsevol observador ben intencionat, és el per què i les raons perquè això hagi ocorregut.

No sembla comprensible, que la Comunitat Autònoma més pobra d'Espanya, amb el major índex d'atur absolut de tota Europa, i amb un atur juvenil que supera el 50 % i el major índex d'analfabetisme de tota la nació i fins i tot de tot el continent, que porta governada des de fa gairebé quaranta anys pel PSOE, segueixi permetent a els qui els han portat a aquest punt que es mantinguin al Govern.

Això no seria comprensible a cap altra regió del món occidental o d'un món civilitzat.

A Espanya sí, per la qual cosa cal trobar les raons.

I he procurat analitzar el tema, arribant a la següent conclusió.

Els andalusos que durant segles es van queixar del caciquisme dels seus terratinents que solien pagar-los els seus vots en períodes electorals(tant amb governs monàrquics com a republicans) oblidant-se d'ells després durant diversos anys fins a l'arribada d'altres eleccions, han trobat ara un cacic estatalizat.

No els ha importat ni tan sols, que els hagin robat fins als diners dels Eres.

Aquest cacic és el PSOE, que presenta l'avantatge que porta pagant-los durant gairebé aquests quaranta anys, mensualment el seu PER i signant-los totes les peonadas que necessitin, perquè segueixin mal vivint.

L'andalús rural està convençut que “mes val això que res” i amb aquest ingrés fix i els seus “arranjaments” es va arreglant per malviure.

No he trobat altres raons que justifiquin els resultats sortits de les urnes a Andalusia, ni ara ni mai, almenys des de fa més de vint anys.

Les “majories” ja siguin absolutes o minoritàries, no tenen una altra explicació raonada ni raonable, que no sigui aquesta.

S'aconsegueixen en l'Andalusia profunda i rural, que viu del PER (en moltes ocasions el PP ha arribat a tenir governs municipals en set de les seves vuit capitals, i en gairebé totes les grans ciutats) però mai ha pogut aconseguir el PP ni tan sols una majoria absoluta per poder Governar.

Tan sols en quaranta anys una majoria minoritària en 2011, però el pacte PSOE-IU va impossibilitar la seva arribada al govern andalús, i paral·lelament ha servit per enfonsar als comunistes tradicionals.

En certa manera podríem parlar de la CORRUPCIO TOTAL, consentida i tolerada pel PP quan ha tingut el Govern d'Espanya, per no haver posat les mesures legals oportunes per evitar que tant els Governs Andalusos com els seus ciutadans, poguessin perpetuar aquest anacronisme de subvencions que tothom sap que es faciliten il·legalment, com a contrapartida als vots rebuts o rebre.

El camperol andalús, aplica sàviament el refrany de el “dóna'm pa i crida'm ximple” i allí ningú s'atreveix a aixecar la veu amb el sonsonete català de l'ESPANYA ENS ROBA perquè tots són molt conscients que en aquest cas ESPANYA ES DEIXA ROBAR ja que entre DEUTE HISTÒRIC inadmissible i indemostrable i el PER, els milers de milions d'euros que ens ha costat a la resta dels espanyols la Comunitat Andalusa, els coneix molt bé el PSOE, així com la destinació que se'ls han donat.

És el preu dels vots rebuts.

Però el curiós, és que els paguem tots els espanyols amb els nostres impostos, perquè els gaudeixin els camperols andalusos i els polítics socialistes.

Quan s'assabentarà el Partit Popular espanyol, que mentre el socialisme tingui aquest graner de vots a Andalusia li va a resultar poc menys que impossible guanyar a Espanya amb majories absolutes?

Només ho podran aconseguir darrere l'altre Zapatero que ens arruïni a tots, fins i tot als andalusos, i en aquest cas rebran les ruïnes que van rebre en 2011 en aquest cas es tornaran a cremar en quatre anys de retallades i estrènyer-nos els cinturons a tots els espanyols i mai podran revalidar la seva permanència en el poder, perquè la memòria dels espanyols, és molt fràgil.

Una bona campanya des de l'esquerra desprestigiada pel seu mal govern, combinada amb els desesperats i algun grup emergent del descontentament, serà més que suficient per tirar del Govern als populars per les raons ja apuntades.

I ells tretze són tretze, sense voler obrir els ulls per aprendre.

Ni ho han fet a Catalunya ni a Andalusia ni a les províncies Vascongadas.

I sense aquests nínxols de vots, per molts que obtinguin en la resta de l'Estat, no hi ha manera d'arribar al poder ni de conservar-ho, en circumstàncies normals.
Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala