Publicitat
Publicitat
Publicitat

Divendres, 14 d'Agost de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

La secció va demanar ajuda per poder acabar la temporada - - 2/3/2015

Plataforma per Catalunya insta a l'alcalde a que ajudi a evitar la desaparició de l'equip femení de futbol del Sant Gabriel

Des de Plataforma per Catalunya “demanem al senyor Callau i al seu equip de govern que facin tot el possible per ajudar a l'equip femení de futbol del Sant Gabriel, que està passant per serioses dificultats econòmiques per acabar la temporada. Dificultats que poden implicar la seva desaparició. El Femení del Sangra milita en Primera Divisió, la màxima categoria del futbol femení espanyol, actuant com a ambaixadores esportives de la ciutat”.

Així comença la nota de premsa del partit amb representació al consistori adrianenc que també demana “que busquin fórmules perquè no se'ls cobri els subministraments (aigua, llum, gas, internet, ferreteria, personal de manteniment del camp, personal de neteja) el que resta de temporada ni l'any que ve”.

A més, des de PxC es pregunten “si no se'ls podria ajudar destinant una part dels 55.000€ que ha donat la Federació Catalana de Futbol i els 11.632€ que ha posat l'ajuntament per canviar la gespa de l'estadi municipal José Luis Ruiz Casado a l'equip femení del Sant Gabriel. Mentre es remodelava la gespa les jugadores han hagut d'anar-se a jugar fora de l'estadi. Més inconvenients per a unes esportistes d'elit que estan lluitant per mantenir-se en la categoria d'or”.

La portaveu de PxC comenta que “el dia 8 d'aquest mes l'ajuntament celebra el Dia Internacional de la Dona. Si de debò l'hi creuen, ajudin a aquestes joves dones perquè puguin continuar la seva meritòria i exemplaritzant tasca esportiva a favor del col•lectiu femení en un món tan masclista com és el del futbol”.

“Mentre l'equip de govern municipal de socialistes i ecocomunistes del PSC i ICV-EUiA vol destinar aquest any 113.556€ dels diners dels impostos de tots els adrianencs a “prioritats” com una escola de joves per la pau a Argentina, a un sindicat colega del sindicat Comissions Obreres a Guatemala, o a ajudar a mares solteres de la ciutat marroquina de Tànger, hi ha un equip de futbol femení punter d'una entitat esportiva amb arrelament a la nostra ciutat a punt de desaparèixer per 15.000€. Des de Plataforma per Catalunya els demanem que es replantegin seriosament quins són les seves prioritats i ajudin i subvencionin a les entitats adrianenques amb dificultats. Que són moltes”, conclou.

 
Comentaris

JOSE CARRERA CARRERA
Hola. Muchas gracias por ser PXC el único partido político que defiende al Sant Gabriel para evitar su desaparición. Esperemos que con la gran ayuda de Doña Menchu se consiga que el CE Sant Gabriel siga en Primera División femenina. Saludos.

GABRIELISTAS GABRIELISTAS
Agradecemos de todo corazón a PXC por echarnos una mano. Es una vergüenza que el Sangra tenga que pagar los suministros de un campo municipal del ayuntamiento de Sant Adrià. Los otros equipos de la ciudad y la Gramanet que es de Santa Coloma, no tienen que pagar nada. Parece ser que los únicos equipos de Cataluña que pagan los suministros son el RCDE, el FCB y el Sangra. Todo esto gracias a este supuesto alcalde corrupto Joan Callau y su regidor d'esports.Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala