Publicitat
Publicitat
Publicitat

Diumenge, 09 d'Agost de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Es tracta d'un espai lúdic i educatiu que obrirà els diumenges a ambdos parcs - - 18/2/2015

Comencen a funcionar les jugatequesambientals dels parcs del Litoral i del Besòs

Comencen a funcionar les jugatequesambientals dels parcs del Litoral i del BesòsLa Jugatecambiental es tracta d’un espai lúdic i educatiu que obrirà els diumenges i on podreu trobar des d’un espai de joc per als més petits fins a tallers ambientals, itineraris guiats pel parc i servei de préstec de material.

La Jugatecambiental del Parc del Litoral estarà ubicada al passeig marítim entre l’antiga piscina descoberta i el mar. Estarà oberta tots els diumenges de les 11 a les 14 h des del diumenge 1 de març fins el 14 de juny i del diumenge 20 de setembre fins el 22 de novembre, a excepció del 5 d’abril (setmana santa).

La Jugatecambiental del Parc del Besòs estarà integrada a la capsa de jocs i estarà oberta els diumenges de les 11 a les 13 h, del diumenge 1 de març al 7 de juny, a excepció del 5 d’abril.

Aquesta és una iniciativa promoguda per l’Àrea Metropolitana de Barcelona en col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs i el Consorci de la Mina.

L’objectiu principal d’aquest projecte comú és que els parcs metropolitans esdevinguin un espai d’aprenentatge i experimentació a través del joc tenint com a fil conductor la sostenibilitat ambiental i adreçat fonamentalment a un públic familiar.

Les activitats que es duran a terme (tallers, itineraris, visites guiades,...) estaran desenvolupades per educadors ambientals amb experiència i adreçades fonamentalment a un públic familiar on es posen en valor la importància social, patrimonial i ambiental dels parcs així com també es promou el respecte per l’entorn i el civisme.

L’accés a la jugatecambiental i els seus serveis és gratuït, així com totes les activitats ambientals proposades a les famílies. En aquest espai trobareu activitats fixes com l’espai de joc i servei de prèstec de material i activitats programades:

Programa d’activitats del mes de març a al Jugatecambiental del Parc del Litoral

1 de març- Pintem la nostra jugatecambiental!

8 de març- El peix viatge i gimcana de descoberta del litoral

15 de març- La salut ambiental en moviment

22 de març-Flora i fauna de la desembocadura del riu Besòs

29 de març- Qui hi viu al Mar! Descoberta dels habitants del Mar

Programa d’activitats del mes de març a al Jugatecambiental del Parc del Besòs

1 de març- Salut ambiental en moviment

8 de març- Contacontes: “En Pep i el bosc encantat”

15 de març- Joc: De cabàs en cabàs (joc de l’oca)

22 de març- Itinerari: Les fulles del Parc

29 de març- Manualitats: Plantem la nostra llavor.

 
Comentaris

Isabel Aimee Peña Contreras
Me gustaría apuntarme a jugatecambiental del parc del litoral los días 1,8 y 15 de marzo. Donde puedo inscribirme.Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala