Publicitat
Publicitat
Publicitat

Diumenge, 09 d'Agost de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Rubèn Arenas. Candidat a l'alcaldia de Sant Adrià de Besòs per ERC. - - 3/2/2015

Un nou Sant Adrià per un nou país

Després del 9N i de l’acord que ens duu a votar la independència el 27 de Setembre, toca posar-nos de valent a treballar per oferir un projecte per posar a punt la ciutat i engegar la maquinària perquè el nou ajuntament, que es constitueixi després del 24 de maig, estigui al servei de la ciutadania i del país. A ERC - Sant Adrià ja hi treballem des de fa mesos i a ningú se li escapa que és un repte gegantí, però ens fa molta il·lusió contribuir a un canvi que ha de servir per viure millor i obrir noves oportunitats als nostres ciutadans.

Volem un nou Sant Adrià per posar-lo al capdavant del canvi cap al nou país amb el concurs de totes les forces sobiranistes de la ciutat. Necessitem de la vostra confiança per transformar el vell Sant Adrià en un nou Sant Adrià: net, emprenedor, segur, format, de les persones,cohesionat socialment, d’oportunitats, intel·ligent, obert, transparent i sostenible. Si fa no fa, com el nou país que construirem entre tots, si la majoria així ho decideix el 27 de setembre.

Des d'ERC impulsarem que els ciutadans s’hi sentin orgullosos de la ciutat on viuen, perquè Sant Adrià és bonic, és nostre i hi viu bona gent que podem i volem reivindicar. On l’Ajuntament rendeixi comptes als ciutadans, farem que el consistori s’obri de bat a bat perquè tothom hi pugui accedir sense limitacions. Farem un Sant Adrià on el ciutadà es situi al centre de la política municipal. Una ciutat oberta al mar i de cara al riu. On vingui de gust participar de la vida diària, on potenciarem el petit comerç i les nostres empreses. Un Sant Adrià intel·ligent, que integri les zones industrials. Que aposti pel coneixement i l’emprenedoria i doni oportunitats a tots els seus veïns. Un Sant Adrià 2.0 i que potenciï noves fórmules de generar ocupació i tractes amb la ciutadania per tal que ningú quedi exclòs del sistema i tothom tingui les mateixes oportunitats.

Volem un nou Sant Adrià i tenim capacitat per fer-lo realitat però la vostra confiança en nosaltres és la que ens durà a ser protagonistes del canvi. Junts ho farem possible.
Comentaris

Jose Megias Verges
Bon día ,Ruben He leído su escrito ,un nou sant adria per un nou país y me ha interesado mucho su propuesta ,lo que me a faltado es saber que quiere mejorar y como piensan realizarlo P.D Si un partido político se atribuye el mérito de la lluvia, no debe extrañarse que sus adversarios le hagan culpable de la sequía.Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala