Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dijous, 21 de Març de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Associació de Segona Oportunitat als Animals - - 8/3/2013

Seu d´ASOA

Des de fa mesos, ASOA (Associació de Segona Oportunitat als Animals) gaudeix d'una oficina, ubicada a Santa Coloma de Gramenet, gracies a la col·laboració de l´Ajuntament Colomenc, una seu on atendre als ciutadans que s´adrecin a nosaltres, al visitant d’a peu, els interessats, els adoptants, els que tinguin dubtes, als possibles adoptants i a qualsevol que ho desitgi.

Tenim presencia a Badalona, Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià de Besòs i Montgat, i aquesta seu es per ASOA el punt de trobada amb les persones que s´adrecin a nosaltres.

Cada últim dijous de mes, ASOA rebrà amb o sense cita prèvia al ciutadà per causes animalistes: peticions, consultes, activitats, adopcions...la poca responsabilitat de la gent ens fa estar molt ocupats amb les colònies urbanes controlades de gats, la borsa d'adopció, els animals trobats, les cases d'acollida, els que volen donar el seu animal, els que el volen adoptar, els Stands informatius, la venda solidària...es tanta demanda que aquest espai podria convocar molta ajuda amb els residents de la zona o de la vora, ja que vist des d’a prop es més fàcil explicar a la gent que fem i on anem. Molts anys permeten a ASOA respondre a moltes de les preguntes que ens envolten: què fer amb un animal perdut, on demanar ajuda clínica, on puc adoptar, quin animal em convé, com puc ajudar al meu animal...tot per pujar el nivell d'adopcions i baixar el d'abandonaments, sobretot en els casos on l'animal es tret al carrer a risc de la seva sort.

Doncs un cop informat del que fa ASOA i del que desitgis, sempre amb Cita Prèvia (607.259.753 – asoa@asoa.net – www.asoa.net) podràs trobar-nos al carrer Nàpols 41 de Santa Coloma de Gramenet, al Centre Cívic Llatí, a recepció pots demanar per la sala i un dels nostres voluntaris et rebrà per lo anteriorment dit. Recorda que visitant la nostra web pots enviar un correu o localitzant-se per si desitges una valoració primària. Recordeu que tot es fa pels animals, que sense ells i sense la gent que lluita per això ASOA tindria un sostre. Tant de bo un dia només siguem necessaris per informació sobre la tinença responsable i no per a la necessitat d'adopció per animals que no tenen sostre, això voldrà dir que tots els animals tindrien una llar i els seus amos gaudeixen d'ells. Ens veiem on i quan ho necessitin els animalons!

 

 

 
Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala