Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dilluns, 24 de Febrer de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Joan Callau. Regidor PSC Ajuntament Sant Adrià - Sant Adrià de Besòs - 9/5/2012

Superàvit 2011

L’Ajuntament de Sant Adrià ha tancat l’exercici pressupostari del 2011 amb 297.000 euros de superàvit. Aquest fet i pels moments que vivim és una magnífica noticía, entre altres coses perquè vol dir que des de l’Ajuntament hem fet una gestió econòmica acurada on des del 2008 estem racionalitzant les despeses sense aplicar mesures traumàtiques ni tancar serveis. També cal destacar que al 2011 l’Ajuntament a tornat 1’5 milions de deute.

En aquest apartat del deute cal dir que el deute viu de l’Ajuntament és del 12% (si li sumem els 5 milions pel pla de refinançament és d’un 25%) i això després de que ha Sant Adrià, en els darrers anys, els anys de la seva gran transformació, hagi rebut una inversió importantíssima que ha girat la seva configuració i l’ha millorat enormement, sobretot perquè s’ha estat capaç d’aconseguir inversions d’altres administracions, ja sigui a través dels Consorcis del Besòs i La Mina o per la Llei de Barris o per altres administracions com l’Àrea Metropolitana, Diputació i Generalitat.

Al mateix temps que ens hem dedicat a racionalitzar la despesa hem prioritzat i potenciat els Serveis Socials, Educació i Promoció Econòmica, és a dir tot allò que té que veure amb l’ajut a les persones en moments de dificultats, així per exemple en tres anys hem augmentat l’ajuda directa a les famílies de 40.000 euros a 120.000 euros i en aquests moments de retallades (fins deixar-ho a zero) per part de la Generalitat pel que fa a plans d’ocupació podrem continuar donant atenció i acompanyament en la Insersió Laboral.

És a dir de moment podem fer front a la crisi econòmica ( dic de moment perquè no se sap mai com evolucionarà) tenint un Ajuntament poc endeutat, havent tancat el primer any del període de refinançament amb superàvit i mantenint els serveis i augmentant la despesa Social, Educativa i de Promoció Econòmica i Ocupació.

Som conscients, perquè ho vivim cada dia, que la crisi és forta, molt dura i que de forma injusta recau en persones i ciutats treballadores com és el cas de Sant Adrià on tenim més del 20% d’atur i que segurament aquesta que és una bona notícia no servirà per arreglar tots els problemes dels ciuitadans adrianencs queho passen malament, però almenys sabran que des de l’Ajuntament fem tots els esforços per a fer bé allò que ens toca i que de moment ens n’estem sortint.

 
Comentaris

Ana
Eso para los que hablan mal de nuestro Alcalde. Sant Adria la mejor ciudad y Sito el mejor Alcalde ,sin ninguna duda.

Manel
Felicitats! Això són molt bones notícies en aquests moments de crisi. Bona feina!

Sonia
Alguna noticia que anima. A seguir adelante

Roser
A Sant Adria hi ha previst donar ajudes per panels solars a les vivendes?

David
Per a que serveixen els Consorcis del Besos y la Mina?

Alfredo
Cuando se trabaja bien, se obtienen buenos resultados. Felicidades!!!

Impostos
Aleshores baixareu els impostos? Som moltes les families ofegades amb tanta pujada de tot menys dels sous si es que encara en tens

necessitat
Es una gran noticia, I per aixo podeu donar treball a families que están molt malament I están amb una cituacio depriment.

para necessitat
que casualidad,hoy se ha celebrado un pleno para subir los impuestos,mira que gran noticia.que ignorantes que sois algunosHas d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala