Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dimecres, 18 de Setembre de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Josep Megías - Sant Adrià de Besòs - 3/5/2012

L'Internet en la política

Avui dia l'ús de l'Internet s'està transformant en una eina indispensable. Establir contacte amb la nostra identitat bancària, pagar els impostos, realitzar transferències, sol·licitar hora amb el metge i uns altres etc..... ja forma part d'una forma habitual de la nostra vida. Tots aquests serveis i molts més es poden realitzar des d'una butaca a la nostra casa, sense cues i sense estrès. També podem comprar el que necessitem i si volem anar de vacances o buscar restaurants, ofertes, subhastes i segurament ens donaran tota la informació i amb diferents opcions.

Tots aquests actes que realitzem s'han d'efectuar amb sentit comú i filtrar les informacions ja que moltes vegades existeix certa desinformació difícil de detectar. Segurament la humanitat mai ha tingut a la seva disposició una eina tan potent. Però encara no hem arribat a un programa que ens indiqui la solució a un problema concret. Em refereixo a problemes quotidians que se'ns presenten en l'actualitat, per exemple, com sortir de la crisi?, com trobar ocupació?. Quan consultem aquests temes generalment l'Internet no ens dóna cap solució. El motiu que no ens soluciona és molt clar ja que la crisi i la falta d'ocupació no l'ha creat l'Internet i l'Internet ha estat creat per l'home. Avui dia la majoria dels ciutadans disposen d'Internet, ja sigui torre o portàtil i últimament tablet. La televisió que fins ara era l'element més important en la nostra societat, està quedant en un segon pla ja que solament ens permet observar i no interactuar. A l'ordinador li hem de dir exactament el que volem i al funcionari és completament diferent ja que dependrà de la nostra sol·licitud i de la seva institució.

Segurament d'aquí a uns anys l'Internet regirà totes les nostres decisions. Ens indicarà el fet de quin partits polítics hem de votar, que és més recomanable comprar, on és recomanable viatjar, on hem d'invertir sense riscos i una infinitat de solucions calculades. Quan això sigui operatiu el món serà molt diferent ja que la vida es mesurarà per percentatges i estadística i la humanitat perdrà una de les seves millors eines, segurament cadascun de nosaltres sabrà a quina eina em refereixo. La única cosa que és segur sobre el que comento és que jo no estaré.
Comentaris

Manel
Potser no estaras pero ara que sí hi ets pots ajudar i que aquesta eina tant potent com és Internet estigui a l'abast de tothom i es potenciï una xarxa de adsl gratuita i llocs publucs d'accésHas d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala