Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dimecres, 23 de Gener de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Agustí Gallart i Teixidó - Sant Adrià de Besòs - 15/3/2012

L'Assemblea Nacional de Catalunya

El passat dissabte dia 10 de març es va constituir a Barcelona l’Assemblea Nacional Catalana (ANC). Aquesta organització independentista és filla de les consultes populars i fou concebuda a Arenys de Munt a l’any 2009. El seu període de gestació ha suposat un aprofundiment dels valors democràtics de la nostra societat que han fet possible que avui es compti amb l’embranzida de molts milers de compromissaris i simpatitzants, 7.000 dels quals, presents al Palau de Sant Jordi, per a certificar el seu naixement i donar-li la benvinguda.

Ara disposem d’un nou instrument, absolutament transversal des del punt de vista polític, per a vehicular de manera constructiva el creixent malestar general existent a la nostra societat, fruit d’un model d’Estat que no funciona, i que no ofereix vies de transformació. Les darreres dades del CEO (Centre d’Estudis d’Opinió) ho palesen clarament, un 44% dels enquestats respondrien favorablement a l’opció per una Catalunya independent.

Des de la militància independentista, dintre o fora de les organitzacions polítiques, hem de ser protagonistes del moment que ens toca a viure. No som uns venedors de fum, ans ben contrari, tenim uns actius que venen de lluny, encara que la majoria dels nostres conciutadans els desconeixen. El nostre discurs té la legitimitat avalada per la història, la cultura i la llengua que en són pròpies, i el dret internacional que no permet que cap Estat pugui sotmetre o retenir la llibertat d’un altre poble.

El camí a fer plegats no és altre que el de la dignitat i la llibertat, seguint la petjada de tants i tants patriotes que ens passat al davant i han estat fidels a la seva pàtria.

 
Comentaris

Margarita Barjau
Veure’ns com ens varem veure entre tots que érem gent de totes les edats i de diferents classes socials. Veure famílies joves amb nens petits. Veure avis amb altres avis. Veure arribar a Moises Broggi i a Jordi Carbonell arribar amb els anys al damunt, però amb l’esperit eternament jove i amb ganes de continuar lluitant com han fet sempre, per aconseguir veure el seu país lliure i respectat és veure que tenim un futur clar. El futur de Catalunya Independent. Visca Catalunya Lliure!

joan mallafré
Hem de ser persistents. No hem de defallir, perqué els espanyols no ens donaran res, al contrari ens prendran tot el que puguin. Visca Catalunya!!!!!.Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala