Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Diumenge, 22 d'Abril de 2018
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Associació de Veïns i la Plataforma d’Entitats de La Mina - Sant Adrià de Besòs - 14/3/2012

Més recorregut d'autobusos a La Mina

Des del darrer mes de desembre, degut a les obres de La Catalana, el barri de La Mina s'ha quedat al marge dels serveis de transport públic metropolità. Aquest canvi es va realitzar sense cap informació prèvia als veïns/es.

Les línies d'autobusos B23, 141 i 43, que abans creuaven el barri per l'avinguda Manuel Fernández Márquez, actualment passen per Sant Ramon de Penyafort i agafen Cristòfol de Moura en direcció al centre de Sant Adrià de Besòs.

Això ha provocat que molts veïns del barri estiguin patint greus problemes de transport:

1. Són molts els veïns i veïnes que, per motius d’edat, de patir algunes incapacitats o de tenir una mobilitat reduïda, han de fer uns desplaçaments massa feixucs, malgrat que pugui ser una distància fins a la parada assumible per l’altra gent.

2. Una situació com aquesta no passava des dels anys 70 i llavors se’ns va escoltar i es va posar remei al tema.

3. És per això que, davant les queixes que ens han fet arribar els afectats, tant l’Associació de Veïns com la Plataforma d’Entitats de La Mina vàrem acudir a l’Ajuntament de Sant Adrià, el passat 15 de febrer, i vàrem presentar una proposta alternativa que ens semblava fàcilment assumible. Ens van respondre via telefònica que en poc més d’una setmana donarien una resposta als veïns. Doncs bé, passat un mes, l'ajuntament segueix donant llargues sobre el tema sense buscar cap tipus de solució. Ara desmenteixen el que van dir i ens diuen que desconeixen qui porta la gestió del transport públic.

El recorregut que creiem que es pot fer es el següent:

1. Els autobusos poden agafar l'Avinguda Manuel Fernández Márquez deixant les mateixes parades d'autobusos que ja existien. I no s’hi val a dir que el problema del gir dels autobusos és que hi ha cotxes mal aparcats. Què fa la policia municipal?

2. Després poden agafar el carrer de Llevant, tot recte, fins a Cristòfol de Moura, o bé Llevant, girar per Ponent i arribar a Cristòfol de Moura a través de la Rambla nova.

Insistim que els veïns/es hem intentat des del principi solucionar aquesta situació, com sempre hem fet, a través del diàleg amb l’administració. Però en cas que aquesta situació no canviï en un termini prudencial, els veïns/veïnes afectats estem decidits a prendre altres mesures, perquè aquest petit problema es resolgui.

No som ciutadans de segona ni volem continuar sent tractats amb tanta deixadesa, engany i abandó en temes que són importants per nosaltres. I dintre d’aquesta queixa global, entra també que no se’ns hagués informat prèviament dels canvis duts a terme.

 
Comentaris

La Mina Abandonada
Pues a cortar la C/Sant Ramon de Penyafort y ya veras como se espabilan, este Ayuntamiento nos han abandonado y el responsable del barrio como no vive en el barrio no le importa nada,lo dicho tenemos que cortar la calle y que tomen soluciones y que pasen mas a multar que esto vuelve a ser el oeste coches en doble fila coches en las ramblas etc,etc.

La mina 2
Eso, eso, que los tiempos de la intifada en el besos ya son muy lejanos y necesitamos sentirnos jóvenes y radicales....Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala