Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dijous, 21 de Febrer de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Jose Megías - Sant Adrià de Besòs - 2/1/2012

Propòsits i despropòsits pel 2012

Solament portem uns dies del 2012 i el sr. Rajoy ha engegat la piconadora de recaptar impostos, cosa que en la seva campanya electoral ens va dir que no augmentaria els impostos, segurament la major part dels ciutadans sabíem que passaria això, encara que la promesa de Rajoy era que no pujaria impostos i que tampoc recaurien sobre els més febles. La cosa segurament no acabarà aquí, l'efecte papallona apareixerà en totes les autonomies. El sr.Mas també ha pres el testimoni i ha iniciat la carrera, pagarem els deutes i errors que s'han comès en aquest país per part dels governants, caixes i bancs. Solament ens queda mirar al cel per no perdre'ns les belles albes i les espectaculars postes de sol ja que de moment no ens cobraran res. Jo cuidaré el meu cos perquè ell cuidi de mi, aportant-li en tant que sigui possible una alimentació sana, passejaré pel litoral del riu Besòs, que tampoc em fan pagar res. Evitaré, com en anys anteriors i sempre que sigui possible, acudir als remeis de la indústria farmacèutica i solucionaré algun eventual mal de cap relaxat sobre el llit, atacaré els refredats amb tècniques naturals i si apareix algun dolor de "lumbago" utilitzaré draps calents.

Dit això, entendran que no em senti culpable de la desmesurada despesa farmacèutica catalana. Per descomptat que seguiré dient el que penso i procuraré estar obert a modificar els meus pensaments, apartats de veritats absolutes. Tractaré d'aguantar un any més el meu vell cotxe. Seguiré amb el mateix mòbil al que no li demano més serveis que el de poder parlar i rebre trucades, com vinc fent des de fa molts anys, en 2012 continuaré reciclant, sense pensar en la desídia municipal i en les veus dels qui justifiquen la seva comoditat afirmant que “no estan per perdre el temps; que no serveix per res”. En 2012 solament em queda confiar que Rajoy no seguexi errant amb les reformes, atengui als més castigats per la crisi i no es plegui massa als poderosos lliurant-los més "aguinaldos" . Serà, finals de 2012, el moment de reflexionar que amb l'empobriment de les classes mitjanes és impossible reactivar l'economia?. Haig de suposar que no seran tan maldestres a continuar pensant que el que cal fer és seguir aprofundint en les retallades i augments d'impostos per crear llocs de treball?. I, per últim, espero poder resistir tots els augments i retallades que es van a realitzar en el 2012. No em queda un altre remei, fins aquí a quatre anys o reclamar al mestre "armero". Això és la democràcia.
Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala