Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dijous, 21 de Febrer de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

JM - Sant Adrià de Besòs - 23/9/2011

Mendigar i subvencionar

Aquesta vegada, s'han publicat en el BOE del divendres 12 d'Agost del 2011, número 193, en la secció III pàgina 91602, a la disposició de qui vulgui llegir-ho. Segurament és la epoca en què tots estem de vacances i no ens assabentem d'aquestes publicacions

En aquest cas els “regals” que fa un país tan arruïnat com deu estar-ho Espanya, segons ens diuen diàriament els mitjans d'informació, és d'uns 100 milions d'euros més o menys, destinats a projectes tan pelegrins com els vaig a explicar.

1) Hi ha dues partides d'11,2 milions d'euros en total, com a “Contribució al Fons Humanitari Comú de Suen (6,5 milions d'euros) i Congo (4,7 milions), és a dir 1.900 milions de pessetes, que es regalen per calmar la gana en altres països, quan aquí a Espanya, ho ha de fer Càrites, que ni des de lluny rep un muntant així.

2) Hi ha una altra partida de 3 milions d'euros, per a Colòmbia dedicats al projecte “Enfortiment de la Missió de Suport al Procés de Pau a Colòmbia”.

3) Hi ha una altra d'un altre milió d'euros, per “Contribuir al finançament de malalties oblidades”.

No seria més assenyat combatre les conegudes i actuals, a finançar les oblidades per inexistents o infreqüents?

4) Hi ha una altra partida de 2 milions d'euros, destinada a “Finançament del Programa regional de mitjans de vida pesquers pel Sud-est Asiàtic.

No els canso més amb altres exemples, ja que les subvencions són unes seixanta, i només els he posat les d'importans i significatives, perquè hi ha algunes de centenars de milers d'euros, que no resisteixen la menor verificació llegint-les.

Si en un exercici de bona voluntat, volem creure que tots aquests diners es “regalen” per pura solidaritat, hauríem de reflexionar, que la caritat i la solidaritat ben enteses, s'exerciten en l'entorn immediat.

En aquests moments que hi ha tantes necessitats a Espanya, sembla de "totils", solucionar els problemes de tercers, quan no prestem la menor atenció als propis.

Doncs bé, simplement evitant aquestes Subvencions absurdes, en dos anys, aproximadament, s'obtindrien els mil milions que el govern cobra totalment dins de dos anys per l'impost de patrimoni, i a més, s'anirien estalviant trimestre a trimestre, és a dir s'estalviarien amb molta major rapidesa.

Ja veuen Vostès, som un “país que mendiga els diners per subsistir a Occident, per regalar-ho a mans plenes.

 
Comentaris

Jose Luis Muñoz
Tambè hauriem d'haver renunciat als fons de cohesió que la unió europea ens ha fet arribar durant molts anys a nosaltres? Tambè hauriem d'haver renunciat a les molles que ens van fer arribar els EEUU del pla Marshall?. A més moltes d'aquestes aportacions s'ha oblidat dir, que les desenvolupen agents del nostre país (també empreses per tant es genera riquesa allà i aqui). En quant a les malalties oblidades Sr. Megias crec personalment que encara són pocs diners ja que les malalties oblidades afecten a milers de persones a tot el món. Es tracta de malalties per a les quals no hi ha medicació ni tractaments adequats com la leishmaniasis, el Chagas o la malària.

j.megias verges
Hola creo que no has entendido mi escrito ,nadie dice nada de renunciar Digo de emplear el dinero para no hacer recortes, y no subvencionar a los lugares que expongo en mi escrito Referente a las enfermedades olvidades me refiero al sarampion y no a las desconocidas ,que tu comentas Supongo que ahora lo tendras un poco mas claro ,aunque lo dudo un saludo y gracias por tu comentario lo tendre en consideracion. P.D LEEME DESPACIO Y SIN IMAGINACIONHas d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala