Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dijous, 21 de Febrer de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Jose Megías - Sant Adrià de Besòs - 29/8/2011

Les previsions polítiques a Sant Adrià

Estem en període vacacional i la cosa està “tranquil·la”, els polítics se'n van de vacances, uns sí, uns altres no, com ocorre a cada casa de veí. Les previsions les fan els analistes i els experts però mai la premsa. Ja que no estan per aquesta labor ni tampoc són bons per fer-la, però els ciutadans moltes vegades entrem en aquests tipus d'opinions.

Durant aquests quatre anys el partit majoritari de Sant Adria és el PSC, el cap de llista és Sito i segurament seguirà governant com és habitual en ell, no oblidem que no ho ha fet tan malament com els partits de la oposició opinen. Els seus companys d'ICV li acompanyaran durant tota la legislatura esperant esdeveniments, em refereixo esperant que es marxi i poder escalar una situació millor en la política ja que són els que no han permès que CiU entri al govern, que des del punt de vista d'interès per Sant Adria seria més important que CiU hagués estat admès per governar ja que la Generalitat està governada per CiU i necessitarem unes bones relacions (la història dirà si s'ha comès un error). El PP ha aterrat en la política empès pel PP que segurament governarà Espanya en els propers quatre anys. Se m'oblidava, referent al PxC, aquest partit nou ha de reflexionar molt ja que pot trobar un gran buit en la política, per les formes amb les que pretén ”ajudar” als ciutadans.

Segurament amb la suposada marxa de Sito, a Sant Adrià no tindrem cap partit amb majoria. Això de vegades és bo i de vegades dolent, el que sí és segur és que el PP del govern d'Espanya sofrirà un desgast ja que quan comenci a governar (si governa) s'adonarà del problema real que pateix Espanya i veurem que no és or tot el que rellueix. Pot ser que el PSOE escurci o allargui distàncies, tot això ho veurem durant el mes d'octubre i novembre.

Resumint: ja que per opinar no fan pagar res, aquí queda això. Segurament molts no estaran conformes amb aquesta opinió, si els serveix de consol, jo tampoc, però és el que tenim.
Comentaris

Mireia Hernández
Benvolgut Sr. Megías, La nostra intenció és donar suport al Govern Municipal en tot el que sigui en benefici de Sant Adrià. I facilitar en la mesura de les nostres possibiltats les relacions amb la Generalitat i la Diputació. No li negaré, que hauria estat més facil per a nosaltres fer-ho des del govern, però com que no és una condició indispensable ho farem igualment. Com molt bé diu vostè, la història, i en el nostre cas, les urnes diran si ens hem equivocat.Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala