Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dimecres, 24 d'Abril de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- - 17/4/2018

El Partit Demòcrata culmina un procés de negociació per aprovar inicialment el pressupost de l'Ajuntament
- Més Guàrdia Urbana a tota la ciutat i la millora del manteniment del pont del Petroli i del passeig Marítim són les principals mes

El president del grup municipal i regidor del Partit Demòcrata a l’Ajuntament de Badalona, Pere Martínez Carreté, ha anunciat avui el seu vot afirmatiu a l’aprovació inicial del pressupost de l’Ajuntament després “d’un procés seriós de negociació” amb el govern. L’aprovació d’aquest pressupost, més enllà dels acords concrets a què hem arribat, és un exercici de responsabilitat atès que “es traduirà en un increment aproximat d’uns 4M d’euros respecte al pressupost actual”.

En aquest sentit, i a instàncies del Partit Demòcrata, Martínez Carreté ha destacat, “que part d’aquests 4M d’euros aniran destinats a incrementar la presència de la Guàrdia Urbana als carrers de la ciutat que facilitarà una aplicació més eficaç de l’ordenança de civisme”. Aquest increment serà possible gràcies a la contració d’un servei de segurentat privada per a la vigilància dels edificis municipals que deixaran d’estar custodiats per agents d’aquest cos policial. Martinez Carreté, destaca, que “per a nosaltres la seguretat és un pilar fonamental per a la bona convivència a tota la ciutat” i desitga que amb aquest increment d’efectius de la Guàrdia Urbana “es puguin resoldre alguns dels problemes endèmics” com són l’incivisme als carrers de Casagemes els caps de setmana i alguns punts del barri de Llefià, entre d’altres.

Una altra quantitat destacable d’aquest increment dels pressupostos, i també a instàncies del Partit Demòcrata, anirà destinada al manteniment del Passeig Marítim i al Pont del Petroli. Martínez Carreté afirma que “des de la seva urbanització, mai s’ha destinat una partida pressupostària pel seu manteniment periòdic”. Pel Partit Demòcrata, el front marítim i la platja de Badalona són un dels eixos vertebradors de la ciutat i un focus d’oportunitat ecònomica si som capaços de destinar-hi els recusos necessaris per potenciar-lo turísticament.

El president del grup municipal i regidor del Partit Demòcrata a l’Ajuntament de Badalona, Pere Martínez Carreté, amb l'alcaldessa, Dolors Sabaté. Foto: PDB

Per altra banda, la falta de manteniment dels carrers ha esdevingut un dels principals problemes de la ciutat en els últims anys. Per això, des del Partit Demòcrata, proposem actuacions prioritàries a diversos barris de la ciutat, com Dalt La Vila, Progrés, Raval i Coll i Pujol. En aquest sentit, Martínez Carreté, anuncia que “es destinarà una partida pressupostària per a la reurbanització del carrer Flúvia”, que havia quedat fora dels pressupostos d’inversions però que el seu estat de degradació fa que s’hi hagi d’actuar urgentment. Així mateix, anuncia que “es realitzarà un pla de seguiment per tal que, projectes inclosos en el Pla Recupera i en el pressupost d’inversions, siguin una realitat abans d’acabar el mandat”. En aquest sentit, “vigilarem de molt aprop” que projectes com la urbanització i/o l’asfalt de Termes Romanes, accès a Can Ruti, carrer Guifré, General Weyler, Güell i Ferrer, Riera Matamoros, Santiago Russinyol, Margarita Xirgú, Plaça Tenora i Pep Ventura, entre d’altres, s’iniciïn en breu.

Finalment, Pere Martínez Carreté, manifesta que “aquest vot favorable als pressupostos, no són un xec en blanc; sinó que ha de premetre una relació de confiança entre el Partit Demòcrata i l’equip de govern, que no només serveixi per desenvolupar els acords concrets als quals s’ha arribat, sinó altres temes importants de ciutat”, com són tots els que fan referència a temes socials com ara l’accés a l’habitatge, a la mobilitat, neteja i manteniment dels carrers, a promoure i impulsar l’economia, a impulsar mesures pels emprenadors i comerciants de proximitat, a promoure la ciutat turísticament.

Text: Partit Demòcrata Badalona

 

 

 Has d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala