Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dilluns, 01 de Juny de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Sant Adri de Bess - 9/4/2018

Desmantellades tres plantacions de marihuana a Sant Adri de Bess i una a Badalona
- En els quatre pisos hi havia un total de 844 plantes de marihuana, 3 quilos de cabdells i 50 grams de cocana en roca

Agents de la Unitat d’Investigació de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la comissaria de Badalona amb el suport d’agents de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) van realitzar els dies 23, 26 i 27 de març tres entrades i escorcolls a tres habitatges del barri de la Mina de la localitat de Sant Adrià de Besòs.

L’operatiu policial va permetre tancar tres punts de cultiu de droga i detenir, en un dels pisos, una dona de 32 anys, de nacionalitat espanyola i veïna de Sant Adrià de Besòs, per un delicte de tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric.

A més, el 28 de març també es va fer una altra entrada i escorcoll en un pis de Sant Roc de Badalona, on es va desmantellar una altra plantació de marihuana.

La investigació relacionada amb els pisos del barri de la Mina es va iniciar quan els agents van tenir coneixement i indicis que en aquests pisos s’hi cultivava marihuana.

Els investigadors van comprovar que els tres pisos estaven connectats de manera fraudulenta, precària i perillosa a la xarxa elèctrica comunitària, aquest fet constitueix un greu risc d’incendi per sobrecarrega de la xarxa.

Arran d’aquests fets els agents van fer tres entrades i escorcolls, autoritzades pels Jutjats d’Instrucció Número 1, 3 i 5 de Badalona.

Desmantellades tres plantacions de marihuana a Sant Adrià de Besòs i una a Badalona. Foto: Comunicació MME

En els tres pisos es van localitzar plantacions de marihuana amb un total de 700 plantes intervingudes i una arma tipus revòlver amb abundant munició. També es van desmuntar totes les infraestructures necessàries pel cultiu de la marihuana com ara: llums, ventiladors, cablejat, sistema de regadiu, termòstats, aparells d’aire condicionat i filtres inhibidors d’olor.

Els tècnics de la companyia elèctrica van desconnectar els comptadors i van restablir la normalitat i la seguretat en el subministrament elèctric dels pisos afectats.

La detinguda va quedar en llibertat amb càrrecs per ordre del Jutjat de Guàrdia de Badalona

D’altra banda , el dia 28 de març agents de la Unitat d’Investigació de Badalona amb suport d’agents de ARRO van realitzar una entrada i recerca en un pis del barri de Sant Roc de Badalona ordenada pel Jutjat número 1 de Badalona. En aquesta entrada es va desmantellar una altra plantació de marihuana.

En aquesta ocasió es van intervenir 144 plantes de marihuana, 2,6 kg de cabdells preparats per a la seva venda, 50 grams de cocaïna en roca, 115 grams d’haixix i dues armes de foc, un revòlver i un subfusell amb nombrosa munició.

En les dues operacions els agents van intervenir un total de 844 plantes de marihuana, 3 quilos de cabdells i 50 grams de cocaïna en roca. Aquesta droga té un valor total de 70.000 euros en el mercat il·lícit.

La investigació continua oberta i no es descarta que es produeixin detencions relacionades amb els delictes contra la salut pública i tinença il·lícita d’armes.

 

 

 

 


| Edici impresa pdf | Edici impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © rea Bess | Tots els drets reservats.


C/ Bess, n 7 - Sant Adri de Bess - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: Jos Alcal | Produccin: Montse Saez | Administracin | Web master: Jose Mejas | Informtica: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala