Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dimarts, 19 de Febrer de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Sant Adrià de Besòs - 12/3/2018

Desmantellades simultàniament cinc plantacions de marihuana al barri de la Mina
- En cinc dels sis pisos escorcollats es van localitzar i intervenir 1.888 plantes de marihuana valorades en 321.000 euros

Agents de la Unitat d’Investigació de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la comissaria de Badalona amb el suport d’agents de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) i de la Unitat de Seguretat Ciutadana de Badalona i Sant Adrià del Besòs van fer, el dimecres 7 de març, un dispositiu d’entrada i escorcoll a sis habitatges del barri de La Mina de la localitat de Sant Adrià de Besòs. L’operatiu va permetre tancar cinc punts de cultiu de droga i detenir quatre persones, tres homes i una dona, tots de nacionalitat espanyola i veïns de Sant Adrià del Besòs, per delictes de tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric.

La investigació es va iniciar quan els agents van tenir coneixement de la possibilitat que en aquests pisos s’hi cultivés marihuana.

Les gestions que van efectuar els investigadors van permetre corroborar aquests fets. Es va constatar que els sis pisos, ubicats en quatre finques diferents, estaven connectats de manera fraudulenta, precària i perillosa a la xarxa comunitària, que suposava un greu risc per a aquestes finques.

Desmantellades simultàniament cinc plantacions de marihuana al barri de la Mina. Foto: MEE

Arran d’aquests indicis el 7 de març els agents van fer sis entrades i escorcolls, simultàniament autoritzades pels Jutjats d’Instrucció Número 1, 2, 3 i 4 de Badalona.

En cinc dels sis pisos es van localitzar plantacions de marihuana amb un total de 1.888 plantes intervingudes que tindrien una valor aproximat en el mercat de 321.000 euros. També es va procedir al desmantellament de les cinc infraestructures pel seu cultiu, consistent en llums, ventiladors, cablejat, sistema de regadiu, termòstats, aparells d’aire condicionat i filtres inhibidors d’olor.

En el moment que els agents van irrompre en una de les plantacions van localitzar quatre persones a l’interior de nacionalitat espanyola i veïns de Sant Adrià de Besòs que van ser detingudes per la seva participació en el fets.

El 8 de març els detinguts van passar a disposició judicial i van quedar en llibertat provisional sense fiança per ordre del Jutjat de Guàrdia de Badalona.

Els tècnics de la companyia elèctrica van desconnectar els comptadors i van restablir la normalitat i la seguretat en el subministrament elèctric dels pisos afectats.

 

 Has d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala