Publicitat
Publicitat
Publicitat

Divendres, 07 d'Agost de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - - 8/11/2010

La Guàrdia Urbana de Badalona deté tres persones per un delicte d’ocupació d’immoble
- Una trucada permet que els agents actuïn en el termini legal per a poder fer el desallotjament

Una trucada d'un veí permet el desallotjament d'un edifici tapiat al número 181 del carrer Baldomer Solà. Fotografia: Ajuntament de BadalonaAgents de la Guàrdia Urbana de Badalona han detingut aquesta matinada tres persones com a presumptes autores d’un delicte d’ocupació d’immobles. Es tracta de tres homes, de 22, 21, i 19 anys, veïns de Barcelona i Terrassa, que han accedit a un edifici d’habitatges tapiat, al número 181 del carrer de Baldomer Solà.

El desallotjament immediat ha estat possible gràcies a la trucada d’un veí, que ha informat la Guàrdia Urbana que en aquells moments un grup de tres individus estaven foradant la porta tapiada d’accés a l’edifici. Immediatament s’han presentat al lloc dels fets dues patrulles de la Guàrdia Urbana, que han intentat accedir a l’interior de l’immoble. En un primer moment, els ocupants han volgut impedir l’accés dels agents, però finalment, aquests han pogut entrar a l’edifici i han detingut les tres persones que es trobaven a l’interior. Se’ls ha intervingut l’eina emprada per a foradar la porta tapiada, una cadena, i diversos objectes utilitzats per a accedir i moure’s per l’immoble, format per diversos pisos deshabitats.

Als tres detinguts se’ls imputa un delicte d’ocupació il·legal d’immoble, a aquesta hora es troben retinguts temporalment en instal·lacions policials, Una trucada d'un veí permet el desallotjament d'un edifici tapiat al número 181 del carrer Baldomer Solà. Fotografia: Ajuntament de Badalonapendents de ser posats a disposició judicial, previsiblement durant el dia de demà.

El primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Badalona, Ferran Falcó, ha volgut agrair especialment la col·laboració ciutadana “perquè el fet de rebre una trucada en el moment en què es produeix l’ocupació permet que els agents puguin intentar el desallotjament dins el termini que la llei permet”. Falcó ha recordat que “si no s’hagués produït la trucada i aquestes persones haguessin estat més de 24 hores dins l’immoble, cap cos policial els hauria pogut desallotjar sense la denúncia de la propietat i la corresponent sentència judicial, un procés massa lent que acostuma a allargar-se durant mesos”. Per això, Falcó ha demanat als badalonins “que no tinguin cap dubte i truquin la Guàrdia Urbana o els Mossos d’Esquadra si presencien una situació que indiqui un intent d’ocupació”.


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala