Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dissabte, 08 d'Agost de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Sant Adrià de Besòs - 16/2/2018

Presentada la quarta edició de la UNIRUN, La Cursa de les Universitats
- Es correrà el proper 4 de març

Les ciutats de Barcelona i Sant Adrià de Besòs acolliran el proper 4 de març la quarta edició de la UNIRUN, La Cursa de les Universitats. La prova està promoguda per les 12 Universitats catalanes de la mà de l’ECU (Esport Català Universitari), amb el suport de la Secretaria General de l’Esport, l’Ajuntament de Barcelona i l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, i organitzada per Gaudium Sports.

La UNIRUN es va presentar fa uns dies a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm. El Prof. Francesc Torres, Rector de la Universitat Politècnica de Catalunya, va assenyalar que les Universitats arriben molt més lluny incorporant els valors de l’esport. Joan Callau, alcalde de Sant Adrià de Besòs, va destacar que l’esport és un eix vertebrador i d’integració social. Marta Carranza, Comissionada d’Esports del Institut Barcelona Esports, va remarcar la paritat homes-dones de la UNIRUN, la solidaritat de la cursa i la seva capacitat de generar comunitat universitària a la ciutat.

La UNIRUN compta amb un padrí de luxe en aquesta quarta edició, Valentí Massana, campió del món, bronze olímpic i medallista als Europeus d’Atletisme, en l’especialitat de marxa atlètica. Actualment treballa a l‘Institut Sincrotró, com a científic, i a la Federació Catalana d’Atletisme, com a responsable de la marxa. S’ha mostrat entusiasmat de representar la unió entre el món de l’esport i l’universitari.

També van assistir representants de les 12 Universitats participants: Universitat de Barcelona, Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat Politècnica de Catalunya, Universitat Pompeu Fabra, Universitat de Lleida, Universitat de Girona, Universitat Rovira i Virgili, Universitat Ramon Llull, Universitat Oberta de Catalunya, Universitat de Vic, Universitat Abat Oliba CEU i Universitat Internacional de Catalunya.

La cursa, que s’iniciarà i acabarà al Parcdel Fòrum de Barcelona, tindrà lloc a partir de les 9.30 h del diumenge, 4 de març. El recorregut és de 6.779 metres, la mateixa distància que té la clàssica regata de rem anglesa Oxford-Cambridge, que s’ha de recórrer amb un màxim de temps: una hora i 10 minuts.

Aquest any, la UNIRUN ha arribat a un acord amb Adidas per a que l'emblemàtica marca esportiva patrocini la Cursa de les Universitats. Adidas patrocinarà la cursa i proveirà de samarretes tècniques a tots els participants. Els corredors podran vestir els colors i el logotip de la seva Universitat i les tres bandes d'adidas.

Cadascun dels participants ha de dur la samarreta tècnica de la Universitat a la qual representa i que faciliten els organitzadors a la Fira del Corredor, que se celebrarà al Poliesportiu Campus Nord de la Universitat Politècnica de Catalunya, el divendres 2 de març de 15 a 20 hores i el dissabte 3 de març de 10 a 20h.

Per a més informació: www.unirun.cat/es

 


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala