Publicitat
Publicitat
Publicitat

Diumenge, 07 de Juny de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- - 4/11/2010

L’Ajuntament posa en marxa un nou projecte de deixalleria mòbil amb la col·laboració de la Fundació Tallers
- És una iniciativa de sensibilització ambiental

El projecte de deixalleria mòbil és una col·laboració amb la Fundació Tallers de sensibilització ambiental. Foto: Ajuntament de Santa ColomaL’Ajuntament ha posat en marxa aquesta setmana un projecte de deixalleria mòbil i de punt d’informació municipal en col·laboració amb la Fundació Tallers de Catalunya i el finançament de l’Agència Catalana de Residus de la Generalitat. El vehicle recorrerà els barris i donarà un servei de deixalleria. L’entitat gestora, la Fundació Tallers, disposa del suport de la Generalitat de Catalunya mitjançant un programa de promoció de la xarxa de deixalleries municipals.

L’Ajuntament, en coordinació amb l’esmentada entitat colomenca, que treballa amb persones amb discapacitat física i psíquica, desenvolupa aquest nou projecte de sensibilització ambiental amb l’objectiu de fer un bon ús dels residus que no són objecte de recollida viària i que poden ser separats per al seu reciclatge i tractament adequat. La nova deixalleria mòbil, que és també un punt d’informació sobre la gestió correcta dels residus, dinamitzat per agents cívics ambientals dels plans d’ocupació municipals, complementa la xarxa de deixalleries ja existent: la deixalleria mòbil que cada divendres presta servei a diferents punts de la ciutat, els punts verds de Can Calvet i el Raval i la deixalleria central de la carretera de La Roca.

L’alcaldessa de Santa Coloma Núria Parlon destaca que “amb aquest nou projecte, i la corresponsabilitat de la ciutadania, donem un pas endavant en la millora de la gestió dels residus que es generen a la ciutat”. En aquest sentit, l’alcaldesa recorda que “tot i que l’objectiu principal ha de ser reduir la quantitat de residus que es generen a les ciutats, un cop es produeixen, aquests han de ser recollits, tractats i eliminats adecuadament; i en aquest procés les deixalleries mòbils faciliten molt la tasca de recollida als ciutadans i les ciutadanes”.

Els horaris i les parades de la nova deixalleria mòbil a Santa Coloma són aquests:

—Dilluns: Metro Fondo, de 9.00 a 10.20. Mercat Sagarra (encants: carrers de Sant Silvestre i Sant Benet), de 10.30 a 11.50. Plaça de Pau Casals, de 12.00 a 13.30.

—Dimarts: Riera Alta (carrers de Washington i Cristòfor Colon), de 9.00 a 10.20. Plaça de l’Olimp, de 10.30 a 11.50. Plaça de la Vila, de 12.00 a 13.30.

—Dijous: Mercat del Singuerlín (encants), de 12.30 a 13.30.

—Divendres: les Oliveres (davant del Casal), de 9.00 a 10.20. La Guinardera (a prop de la comissaria dels Mossos), de 10.30 a 11.50. Can Franquesa (carrers de Còrdova, Lleida i Mallorca), de 12.00 a 13.30.

| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala