Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dijous, 13 de Desembre de 2018
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Sant Adrià de Besòs - 1/2/2018

La Mobile Week Barcelona es descentralitza i arriba per primera vegada a Sant Adrià
- El MhiC acollirà el 22 de febrer la sisena edició de La Metropolitana, la tertúlia amb espuma del PMB

El Pla Estratègic Metropolità de Barcelona col•labora aquest any amb la Mobile Week Barcelona, una iniciativa de Mobile World Capital que pretén contribuir a la reflexió sobre la transformació digital a través de l’art, la ciència i la tecnologia i que reunirà artistes, científics, filòsofs, enginyers i professionals de la indústria a tots els districtes de la ciutat amb conferències, exposicions i rutes sota el tema central del “Futur quotidià”. Serà la primera vegada que activitats de la Mobile Week Barcelona es descentralitzen fora de Barcelona, concretament a L’Hospitalet de Llobregat i Sant Adrià de Besòs i serà possible gràcies a la col·laboració del PEMB.

D’aquesta manera, el PEMB ha volgut ser part activa d’aquest esdeveniment de referència per a la ciutat i portar a terme una primera experiència per fer-lo extensiu a l’entorn metropolità. “Considerem que la comprensió per part de la ciutadania del que representen les transformacions digitals per a la societat metropolitana és cabdal de cara a definir una visió de futur que comporti un major progrés econòmic i social per a tothom”, ha explicat el coordinador general del PEMB, Oriol Estela Barnet.

Així, durant la setmana del 17 al 24 de febrer i el PEMB organitzarà la quarta edició del Racó de #repensar amb la presentació el llibre Post-Capitalist Entrepreneurship: Startups for the 99% i la sisena edició de La Metropolitana, la tertúlia amb espuma (#LaMetro) que serà la segona dins del cicle “Treballar en les ciutats del segle XXI” i que tindrà lloc a Sant Adrià de Besòs.

Acte a Sant Adrià: Com treballarem en les ciutats del segle XXI?

La segona activitat en col·laboració amb la Mobile World Capital i l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, tindrà lloc el 22 de febrer a les 18.30 al Museu d’Història de la Immigració de Catalunya.

Dins del cicle de tertúlies “Treballar a la ciutat del segle XXI” correspon en torn a debatre sobre “com treballarem?” i en aquesta ocasió les cerveses artesanes escollides han estat les de La cervesera del Poble Nou. La penetració imparable de les tecnologies digitals en l’empresa i en l’àmbit laboral en general comporta l’aparició d’un ampli ventall de possibilitats per participar de l’activitat econòmica al marge de l’organització “clàssica” del treball. Tant el treball autònom por per compte aliè es veuen afectats de manera inapel·lable però molt ambivalent per la revolució de les TIC. Comprendre els fonaments i l’evolució actual i potencial d’aquests canvis és clau per tractar d’incidir en el futur del treball, per tal que aquest sigui a l’accés de tothom en condicions dignes i realitzadores.

En Jordi Serrano, soci fundador de Future for Work Institute i l’Ariadna Trillas periodista i sòcia redactora d’Alternativas Económicas explicaran la seva visió sobre la qüestió. La sociòloga Carolina Costa (Primsa Urbà), moderarà l’acte. Si voleu venir, només cal que us apunteu en aquest enllaç.

“Emprendre en la ciutat del segle XXI”

Un dia abans tindrà lloc la primera de les activitats coorganitzades pel PEMB en el marc de la Mobile Week Barcelona a les 18.30 a la Torre Barrina de l’Hospitalet de Llobregat, forma part també del programa de #LH Mobile Tech, un programa que s’impulsa des del municipi amb la col·laboració de GSMA, empresa organitzadora del Mobile Wolrd Congress 2018.

El llibre “Post-Capitalist Entrepreneurship: Startups for the 99%”, de Boyd Cohen, presenta un nou paradigma per a l’emprenedoria que conjuga un ús intensiu de les tecnologies de la comunicació amb una creixent sensibilitat social i ecològica, representada en gran mesura per allò que els anglosaxons anomenen “Commons”.

L’activitat consistirà en una presentació inicial dels continguts del llibre per part del seu autor, el director de recerca a EADA Business School de Barcelona, Boyd Cohen; un debat posterior a l’economista i coordinadora de l’Institut d’Emprenedoria de Barcelona, Aïda Bravo, el CEO de Barcelona Tech City, Miquel Martí, i la cofundadora de LabCoop, Guernica Facundo, que també moderarà l'acte. Farà la benvinguda el regidor d'Innovació Social i Cultura de L'Hospitalet de Llobregat, David Quirós. Les persones interessades us podeu inscriure en aquest enllaç.

 Has d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala