Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Diumenge, 19 de Gener de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Sant Adrià de Besòs - 4/11/2010

Visita de Felip Puig i Mireia Hernàndez a la Mina
- Es van reunir amb els veïns afectats per l'enderrocament de l'edifici del carrer Venus

Felip Puig i MIreia Hernàndez es van reunir amb els veïns de la Mina. Foto: CiUEl secretari general adjunt de Convergència, Felip Puig i la cap de llista de CiU a l'ajuntament de Sant Adrià del Besòs, Mireia Hernàndez, es van reunir ahir a la tarda amb representants dels veïns del barri de La Mina afectats per l'enderrocament de l'edifici Venus. La reunió ha servit per conèixer de primera mà els problemes amb que es troben aquests veïns després que l'ajuntament del municipi hagi canviat, segons ells, els acords per reallotjats-los després de l'enderrocament de l'edifici on viuen actualment.

Puig i Hernàndez han deixat clar de primer moment que aquesta "és una visita no per prometre coses que no sabem si podrem complir, si no per escoltar-los". "No els vinc a dir que si arribem al govern els solucionarem el seu problema" ha dit Puig "però si que em puc comprometre a parlar amb l'ajuntament i fer que el consistori estudii cas per cas les seves situacions". "Avui, nosaltres no estem ni al Govern de la Generalitat, ni al Govern municipal, ni al Govern de l'estat" -que són les tres administracions que configuren el Consorci de La Mina. "I si arribem a la Generalitat no els puc garantir que ho solucionem tot" però "el que farem és escoltar-los i buscar les millors solucions".

Els dos polítics de CiU van ser entrevistats al programa "La punta del iceberg", de Ràdio la Mina. Foto: CiUEls dos polítics nacionalistes també han explicat que el motiu de la seva visita es deu a que la regidora convergent fa poc que ha entrat al consistori i encara no havia tingut temps de reunir-se amb ells."Haguessim pogut venir per la campanya electoral" han dit "però no hem volgut barrejar els seus problemes amb els comicis". Puig i Hernàndez s'han compromès a "seguir el tema de prop" i la regidora s'ha posat a la seva disposició "sempre i sobretot quan l'ajuntament no se'ls posi al telèfon".

Posteriorment, el número tres de la candidatura d'Artur Mas ha passat pels micròfons de Ràdio La Mina. En el programa La punta de l'Iceberg, Puig ha explicat que l'ajuntament de Sant Adrià "més enllà de la qualitat humana de l'alcalde que no la negaré perquè el conec prou bé" la manca d'atenció cap els veïns d'aquest barri demostra que "el model socialista està esgotat, es caracteritza per la llunyania cap als ciutadans, està ple de clientelisme i es caracteritza per voler controlar les llibertats".

Felip Puig ha dit que Convergència i Unió està treballant per a "tornar la il·lusió de la gent en la política" i per això "cal trepitjar el carrer". "Hem d'escoltar les crítiques dures que els ciutadans fan dels polítics", crítiques provocades per "la socialització de la mediocritat" i pel fet que aquests darrers anys "la política catalana s'ha allunyat del sentit comú".

Una vegada més, el dirigent nacionalista ha deixat clar que les prioritats de CiU si arriba al Govern de la Generalitat seran "aconseguir que les coses tornin a funcionar, recuperar la situació econòmica i defensar l'autogovern català". Puig també s'ha compromès a "eliminar la burocràcia administrativa" i "apretar-nos el cinturó" com han de fer les famílies i les empreses catalanes.

Text: CiU

Notícies RelacionadesHas d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala