Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Diumenge, 16 de Juny de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- - 30/1/2018

200 esportistes participaran al Port de Badalona en una prova de la lliga de rem indoor
- Està promoguda pel Club Nàutic Bétulo i el Reial Club Marítim de Barcelona.

La sala i la placeta Maristany acolliran el proper diumenge, 4 de febrer, la segona ronda de la IV Lliga Interclubs Catalana de Rem Indoor, jornades promogudes per la secció de rem del Club Nàutic Betulo i la del Reial Club Marítim de Barcelona. L’inici de la competició serà a les 10.30h i durarà fins a les 14.00h, i es podrà seguir o bé directament a la mateixa sala, fins que l’aforament ho permeti, o des de l’exterior de l’espai, ja que es tracta d’un local totalment permeable. Les sèries en remergòmetres seran cada 10 minuts, primer es competirà per categories masculina i femenina i després per modalitats mixtes. Cada sèrie estarà formada per un màxim de cinc equips i cada equip per quatre vogadors. De manera que l’ambient està garantit.

A l’espera que es tanquin les inscripcions, ja està assegurada la participació d’un total de 10 clubs en 12 categories: El Club Nàutic Betulo, el Reial Club Marítim de Barcelona, el Barcelona Club de Rem, l’Olímpic de Barcelona, Panteres Grogues del Port Fòrum, l’equip de la Universitat Politècnica de Catalunya, els Capgrossos de Mataró, Rem Badalona, Club Natació Badalona i Crossfit Gala.

Mentre la competició es desenvolupa en l’interior de la sala, a l’exterior s’hi instal·laran deu remergòmetres com a zona d’escalfament. El remergòmetres són unes màquines que permeten reproduir el moviment específic del rem en sec. En l’àrea de competició, aquestes màquines estan adaptades i connectades amb una pantalla electrònica, que calcula el desgast energètic del vogador, la velocitat virtual i la distància recorreguda. Les normatives d’aquesta lligueta consten d’una sèrie de 2.000 metres, recorregudes a sobre del remergòmetre en equips de quatre membres que es tornaran per relleus. Amb aquesta màquina, una de les de fitness que més calories crema, es treballen pràcticament tots els grups musculars i es millora la tècnica del rem, que és el que busquen aquests esportistes mentre preparen la temporada. Es calcula que la competició acabarà sobre les 14.00h.

El Port acull diumenge una prova de la lliga de rem indoor (amb remergòmetre) promoguda pel Club Nàutic Bétulo i el Reial Club Marítim de Barcelona, en la que competiran més de 200 esportistes. Foto: PB

El Club guanyador absolut de les tres rondes guanyarà un remergòmetre de darrera generació, per continuar amb la bona preparació física. Convidem tothom a presenciar la cita competitiva i preparatòria, –el remergòmetre és una eina de treball per a l'aprenentatge, però també per al treball físic dels competidors- com a espectacle i com a acostament a la pràctica d’aquest complet esport, que té en Badalona –amb la pràctica des del Betulo, el Club Natació Badalona i el Club de Rem- una de les poblacions amb més llicències federatives.

Diferents representants dels clubs amb seu logística al Port de Badalona (Club de Rem Badalona i les seccions de rem del Club Natació Badalona i del Club Nàutic Betulo) atendran les persones interessades en la pràctica d’aquesta esport tan complet i tan arrelat a la ciutat, especialment des de l’entrada en funcionament del port que ha permès, amb l’ús de la marina seca com hangar i de la rampa com accés al mar, entrenar tots els dies, amb independència de l’onatge i l’estar del mar. Hi ha pràctica de competició, en categories i equips federats, i rem lúdic, els caps de setmana.

 

 Has d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala