Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dilluns, 27 de Gener de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- - 3/11/2010

El portal web en proves de l’Ajuntament rep més de 5.000 visites en 5 dies
- 107 visitants han puntuat el nou portal amb una mitjana de 7,72 sobre 10

5.000 visites en 5 dies al nou portal web de l'Ajuntament. Foto: Ajuntament de BadalonaEn els primers cinc dies de funcionament del nou portal de l’Ajuntament de Badalona, que en el que resta d’any estarà en proves i al qual es pot accedir des de www.badalona.cat o http://proves.badalona.cat/portalWeb/, s’han rebut 5.106 visites, que han accedit a un total de 18.505 pàgines. Això suposa una mitjana superior a les 1.000 visites diàries, cadascuna de les quals hauria obert una mitjana de 3,6 pàgines del nou portal en proves.

Els visitants del nou portal ja han enviat suggeriments, propostes de millora i comentaris. D’aquests, 11, de caràcter tècnic, ja s’estan estudiant als serveis informàtics de l’Ajuntament, per tal d’analitzar la capacitat operativa i tècnica per a implantar-los. D’altra banda, la possibilitat de puntuar el nou portal també s’està utilitzant. Així, en aquests 5 dies operatiu, el portal en proves ha rebut 107 puntuacions dels usuaris, que donen una valoració mitjana de 7,72 punts sobre 10.

Les planes que més visites han rebut en aquest període (del 25 d’octubre a l’1 de novembre) són la portada, la secció de tràmits, la guia de la ciutat, i la de notícies, seguides de planes de tràmits concrets, com ara els relacionats amb el padró. També ha estat molt vista la plana de l’agenda, o el cercador, on majoritàriament s’han cercat tràmits, notícies, o informacions d’agenda.

El primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament, Ferran Falcó, ha valorat molt positivament aquesta dada, ja que “posa de manifest l’interès de la ciutadania en aquesta nova eina de comunicació amb l’Ajuntament”. Ferran Falcó ha destacat que “fer una mitjana de 1.000 visites al dia en un període on hi ha hagut un pont de tres dies és molt bon símptoma, perquè la mitjana de visites fins divendres era molt superior a la que hi ha hagut en el cap de setmana”. El primer tinent d’alcalde, però, ha destacat que “més enllà de les estadístiques, que són importants, el que més ens anima és la bona valoració que està rebent el nou portal, un notable alt, i que els usuaris s’animin a fer suggeriments i propostes de millora que els tècnics estan analitzant”. En aquest sentit, el primer tinent d’alcalde ha manifestat que “estem convençuts que el web que entri en funcionament l’1 de gener encara serà molt millor que el portal ara que tenim en proves, perquè s’hi hauran pogut incloure millores, moltes de les quals seran propostes adreçades pels usuaris, que són en qui hem pensat a l’hora de dissenyar el portal”.Has d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala