Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Diumenge, 21 de Octubre de 2018
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- - 13/12/2017

Avui s’inaugura el Pessebre de la plaça de la Vila i la 19a Mostra de Pessebres a la sala El Refugi
- Dissabte, dia 16, s’obrirà també l’Espai Jove de Nadal i el Nadal no sexista i diumenge es podrà visitar la Casa de la Vila

Avui dimecres, 13 de desembre, a partir de les 19 hores, tindrà lloc l’acte d’inauguració del tradicional Pessebre de la plaça de la Vila. A continuació es farà la inauguració de la 19a Mostra de Pessebres de Badalona a la sala d’exposicions El Refugi.

Pessebre tradicional de la plaça de la Vila

El Pessebre tradicional de la plaça de la Vila, obra de Carme Ayza, estarà instal·lat fins al dia 7 de gener de 2017. El pessebre d'enguany recrea un paisatge de la Costa Brava, amb les seves cales i el seu Camí de Ronda, i amb el naixement situat a prop del mar.

Com cada any hi haurà una cantada de nadales que aquest any aniran a càrrec de les corals de les escoles Alexandre Galí, Llibertat i Miquel Hernández; el Cor de joves i el Quintet de metalls del Conservatori Professional de música de Badalona i la col·laboració de l’Orfeó Badaloní.

19a Mostra de pessebres de Badalona

Tot seguit, s’inaugurarà la 19a Mostra de Pessebres, a la sala d’exposicions El Refugi, a la plaça de la Vila. Els diorames il·lustren les representacions més tradicionals del pessebre en diferents paisatges. Com sempre hi haurà diorames de Badalona i d’altres indrets de Catalunya. L’exposició de Diorames romandrà oberta fins al 6 de gener del 2017.

Horaris exposició de diorames

Sala d’exposicions El Refugi. Plaça de la Vila

De dilluns a divendres, de 17 a 20.30 hores

Dissabtes i festius, de 12 a 14 i de 17 a 20.30 hores

ALTRES PESSEBRES A LA CIUTAT

Pessebre al Casal Cívic de Pomar

Del 18 de desembre al 5 de gener de 9 a 14 h

Quadre costumista que escenifica els oficis de l’època

Av. de Sabadell, s/n

Pessebre de l’església de Santa Maria

Durant totes les festes

Carrer del Temple

31a Mostra de pessebres a l’església de Sant Roc

Del 15 de desembre al 26 de gener

Fundació Ateneu Sant Roc amb la col·laboració de la Parròquia Sant Roc.

Pessebres vivents

Escola Pere de Tera

AMPA de l’Escola Pere de Tera

16 de desembre, a les 18h

Plaça de la Pipa

Església de Sant Roc

16 i 17 de desembre a les, 18 h

Fundació Ateneu Sant Roc amb la col·laboració de la Parròquia Sant Roc.

Espai Jove de Nadal

D’altra banda dissabte, 16 de desembre, obrirà l’Espai Jove de Nadal que estarà obert els dies 16, 17, 23, 24, 27, 28 i 29 de desembre, a la plaça de Sant Elies, de 10 a 14 i de 16 a 19 hores.

A l’Espai Jove de Nadal s’oferirà a tothom que hi vulgui participar diferents tallers i activitats juvenils ja siguin culturals, esportives, de participació o artístiques.

Nadal no sexista

Aquest Nadal tothom que ho vulgui té l’oportunitat d’avançar cap a la diversitat d’identitats i el respecte a l’hora de comprar o regalar joguines. Aquestes, igual que el joc, són elements clau pel desenvolupament dels infants com a persones però sense diferenciar els joguets per a nens o per a nenes. L’Associació La Xixa Teatre proposa, a través d’un esquetx titulat Les cuinetes no són per als nens ni el futbol per a les nenes, dues versions d’una mateixa situació, que poden ajudar a reflexionar. Les actuacions es podran veure dissabte, dia 16, a les 17 i a les 18 hores, al Centre Comercial Montigalà, i a les 19 hores, al Centre Comercial Màgic Badalona.

Portes obertes a la Casa de la Vila

Diumenge, 17 de desembre, de 10 a 13.30 i de 17 a 21 hores, tothom que ho desitgi podrà visitat la Casa de la Vila. Si algú, a més, vol fer la visita de forma teatralitzada, a les 12.30, a les 13, a les 18.30, a les 19, a les 19.30 i a les 20 hores hi haurà guies d’excepció.

A més alumnes del Conservatori Professional de Música de Badalona, tocaran en directe al saló de Plens, a les 11 hores i a les 17.30 hores.

 

 Has d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala