Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Diumenge, 18 de Novembre de 2018
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Sant Adrià de Besòs - 12/12/2017

Adrilàndia i la Cavalcada de Reis, els clàssics del Nadal
- Enguany no es montarà el Pessebre Vivent als jardins del MhiC

Com sempre, els més petits són els protagonistes d’algunes de les dates del Nadal. A Sant Adrià, ho són gràcies al Saló infantil i juvenil Adrilàndia, que enguany arriba a la seva 23ena edició. El saló omplirà els espais de la Rambleta, el Poliesportiu Ricart i el Centre de Producció Cultural i Juvenil Polidor amb jocs, tallers, espectacles i moltes sorpreses.

El Saló estarà obert els dies 3 i 4 de gener de 10.30 a 14 h i de 16.30 a 20 h. L’entrada aquest any serà de nou pel carrer de Joaquim Blume.

Però, sens dubte, si hi ha una data marcada al calendari per tots els infants, aquesta és la Nit de Reis. L’agenda de Nadal arribarà a la seva fi el dia 5 de gener amb la benvinguda que els nens i nenes de Sant Adrià de Besòs podran fer a Ses Majestats els Reis Mags d’Orient al llarg de la Cavalcada. El recorregut serà el següent: Via Trajana, pl. de Pius XII, av. de les Corts Catalanes, c. de l’Argentina, c. de Goya, c. del Doctor Fleming, c. de Frederica Montseny, c. de Sant Ramon de Penyafort, c. de Ponent, c. de Llevant, c. de Cristòfol de Moura, c. de la Torrassa, av. de la Platja, av. d’Eduard Maristany, av. de la Platja, av. de Catalunya, av. de Pi i Maragall, c. Major, c. de les Monges, c. de Rafael Casanovas, c. de Ricard i plaça de la Vila.

Els actes del Nadal començaran uns quants dies abans. El 15 de desembre s’obrirà la Fira de Nadal a la plaça del Mercat que es durà a terme el 15 i 16 de desembre, d’11 a 20 hores, el diumenge 17, d’11 a 14 hores i divendres 22 i dissabte 23 de desembre d’11 a 20 h. A la plaça del Mercat s’instal·laran petits artesans i botiguers de la ciutat, hi haurà cançons nadalenques i s’organitzaran activitats infantils i una xocolatada amb melindros per fer més dolça la visita.

Els Reis Mags tornaran a recórrer els principals carrers de Sant Adrià. Foto: Martí Oliver

A més, el dissabte 16 de desembre a partir de les 19 hores a la plaça de la Vila es durà a terme la “Zambombada por villancicos”, amb les actuacions de diversos cors rocieros amb l’objectiu de recollir aliments no peribles.

Al barri de la Mina viuran el Nadal amb un acte festiu de l’Associació de Comerciants i Propietaris el 15 de desembre entre les 15 i les 21 hores a la sala Pinós de la Biblioteca Font de La Mina. Sala que també acollirà la vista del Pare Noel la tarda del dia 22 de desembre.

Per últim, destacar el concert de Nadal de l’Escola Municipal de Música Benet Bails, el dimecres, 20 de desembre a les 19 hores al Complex Esportiu Ricart. El concert, que és obert a tota la ciutadania, tindrà tres parts, una interpretada pel grup de corda, una altra pel grup de vent i una part final conjunta.

Cal destacar, però, que enguany no hi haurà Pessebre Vivent als jardins del MhiC. Ho va anunciar va dies l'Associació de Pessebristes de Sant Adrià per l'increment de les mesures de seguretat que exigeixen les administracions.

Programació completa:

• Fira de Nadal a la plaça del Mercat

La Fira de Nadal tindrà lloc el divendres 15 i dissabte 16 de desembre, d'11 a 20 hores, el diumenge 17, d'11 a 14 hores i divendres 22 i dissabte 23 de desembre d'11 a 20 h. A la pl. del Mercat s’instal·laran petits artesans i botiguers de la ciutat, hi haurà cançons nadalenques i s'organitzaran activitats infantils i una xocolatada amb melindros per fer més dolça la visita.

• Acte festiu de l'Associació de Comerciants i Propietaris de la Mina, el 15 de desembre, entre les 15 i les 21 h, a la sala Pinós de l'Espai Cultural Font de La Mina.

• Zambombada por villancicos

El 16 de desembre a partir de les 19 h actuaran a la plaça de la Vila els cors de les Hdad. La Rocina de Sant Adrià de Besòs, Hdad. Pastora Almonteña, Hdad.de Terrassa, Hdad Los Romeros, Las Arenas i Hdad. Varales. (En cas de pluja, a l’av. de Catalunya, sota l'autopista).

L’acte inclourà una recollida solidària d'aliments no peribles.

• Activitats a la Biblioteca Font de la Mina

El 22 de desembre a la tarda, el Pare Noel visitarà la Biblioteca Font de la Mina per recollir les cartes dels nens i nenes que vulguin venir a lliurar-les.

• Saló infantil i juvenil Adrilàndia

L’any comença amb la 23a edició del saló infantil i juvenil Adrilàndia, que enguany es farà els dies 3 i 4 de gener i omplirà els espais de la Rambleta, el Poliesportiu Ricart i el Centre de Producció Cultural i Juvenil Polidor, amb jocs, tallers, espectacles i moltes sorpreses. Adrilàndia estarà obert els dies 3 i 4 de gener de 10.30 a 14 h i de 16.30 a 20 h. L'entrada serà pel carrer de Joaquim Blume.

• Cavalcada de Reis

El programa de Nadal arribarà a la seva fi el dia 5 de gener amb la benvinguda que els nens i nenes de Sant Adrià de Besòs podran fer a Ses Majestats els Reis Mags d’Orient al llarg de la cavalcada. El recorregut serà el següent: Via Trajana, pl. de Pius XII, av. de les Corts Catalanes, c. de l’Argentina, c. de Goya, c. del Doctor Fleming, c. de Frederica Montseny, c. de Sant Ramon de Penyafort, c. de Ponent, c. de Llevant, c. de Cristòfol de Moura, c. de la Torrassa, av. de la Platja, av. d’Eduard Maristany, av. de la Platja, av. de Catalunya, av. de Pi i Maragall, c. Major, c. de les Monges, c. de Rafael Casanovas, c. de Ricard i plaça de la Vila.

 

 Has d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala