Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dilluns, 19 de Març de 2018
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Sant Adrià de Besòs - 1/12/2017

Desmantellats quatre punts de venda de drogues en dues operacions al barri de la Mina
- Dues persones han estat detingudes per un delicte continuat contra la salut pública en la primera operació i quatre detinguts més

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la comissaria de Badalona van fer el 14 i el 16 de novembre dos dispositiu d’entrada i escorcoll a quatre habitatges del barri de la Mina de Sant Adrià de Besòs. L’operació va permetre tancar dos punts de venda de droga, a més de detenir dos homes de nacionalitat espanyola per una banda i quatre persones més, de nacionalitats espanyola, grega i iraniana per l’altra, totes per un presumpte delicte contra la salut pública en la seva vessant de tràfic de drogues.

En ambdós casos les investigacions es van iniciar fa varies setmanes quan els agents van tenir coneixement que hi havia dos punts de venda de droga actius ubicats en quatre pisos del barri de La Mina. Per aquesta raó, es va realitzar un dispositiu en els dos punts que va permetre als agents detectar un gran volum d’entrades i sortides de persones en els pisos investigats, tant de dia com de nit, i es van comissar diverses paperines d’heroïna i cocaïna als compradors.

Les vendes de droga que es realitzaven des dels quatre pisos investigats tenien una afectació greu i concreta a la zona, ja que hi havia un flux continu de consumidors als domicilis i, fins i tot, es podia veure a persones consumint la seva dosi a la via pública.

Arran d’aquests indicis, els investigadors van realitzar dues entrades i escorcolls en els pisos investigats.

La primera, autoritzada pel Jutjat de Guàrdia Número 1 de Badalona, es va dur a terme el dimarts 14 de novembre amb el suport d l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO), la Unitat Canina, la Unitat d’Investigació de la comissaria de Badalona i la Unitat de Seguretat Ciutadana de Sant Adrià de Besòs.

En un dels dos domicilis es va localitzar una plantació de marihuana amb tota la infraestructura per al cultiu: aires condicionats, reactàncies elèctriques, termòstats reguladors de temperatura, instal·lació de regadiu, etc. A banda, també es van intervenir 200 plantes de marihuana. En l’altre pis ubicat en el mateix bloc, els investigadors van localitzar 15 grams d’heroïna en roca, una balança de precisió, una pistola d’aire comprimit i una armilla antibales.

Els agents van detenir dues persones relacionades amb aquests fets.

La segona entrada es va produir el 16 de novembre, els agents van fer una entrada i escorcoll, autoritzada pel Jutjat d’Instrucció Número 2 de Badalona, a dos domicilis més. En l’operatiu, també van participar equips de l’ARRO, la Unitat Canina, la Unitat d’Investigació de la comissaria de Badalona i la Unitat de Seguretat Ciutadana de Sant Adrià de Besòs.

Dins del primer pis, els agents van trobar una peça de 13 grams de cocaïna en roca, una peça de 10 grams d’heroïna en roca i dotze dosis individuals d’heroïna ja preparades per a la seva venda. A més, d’una balança de precisió, bosses mono dosi i material que presumiblement deixaven els compradors a canvi de la droga com rellotges, ordinadors, telèfons, etc.

En el segon pis, els investigadors van trobar 23 bosses mono dosi de haixix, 645 euros en bitllets fraccionats, una pistola simulada i tres caixes de munició.

En aquesta ocasió es va detenir a quatre persones per un delicte continuat contra la salut pública, a banda d’un delicte de tinença de munició i un altre de defraudació de fluid elèctric, ja que tenien la llum connectada il·legalment i fraudulenta en els dos domicilis.

De resultes d’aquestes dues intervencions es van desmantellar dos punts de venda de droga al barri de la Mina.

Els dos detinguts del primer operatiu van passar a disposició judicial el dia 16 al Jutjat d’Instrucció 1 de Badalona, qui va decretar ingrés a presó per un d’ells i llibertat amb càrrecs per a l’altre, mentre que els quatre detinguts del segon operatiu van passar a disposició judicial el dia 17 al Jutjat d’Instrucció 2 de Badalona, qui va decretar ingrés a presó per un dels detinguts i llibertat amb càrrecs pels altres tres.

 

 

 

 

 

 Has d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala