Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dilluns, 24 de Febrer de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Sant Adrià de Besòs - 30/11/2017

Creu Roja Barcelonès Nord busca persones amb Cor
- L’entitat busca persones voluntàries per col·laborar en els projectes que gestiona a Sant Adrià, Santa Coloma i Badalona

Des dels inicis de la Creu Roja, la base i la força de l’entitat són totes aquelles persones que, de manera voluntària, formen part dia a dia dels projectes que es gestionen. El voluntari o voluntària és una persona que per iniciativa pròpia, decideix col·laborar amb d’altres persones per tal d’oferir el seu temps lliure i dedicació, i nodrir-se al mateix temps de l’experiència dels altres.

Hi ha moltes maneres de col·laborar, des de fer activitats d’envelliment actiu amb gent gran a ajudar a infants i adolescents en les feines escolars; des de passar una estona amb nens i nenes hospitalitzats a orientar i motivar a joves i adults en la recerca de feina, entre d’altres. Totes aquestes activitats, emmarcades dins els projectes que es desenvolupen, permeten cada dia estar més a prop de les persones que passen per un moment de vulnerabilitat.

Amb el lema “Busquem persones amb cor”, volem arribar a tota la població dels municipis on treballem (Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià del Besòs i Badalona) interessada en poder realitzar una tasca solidària durant el seu temps lliure. Persones compromeses que vulguin acompanyar, escoltar, fer riure a persones que els necessiten de debò, al mateix temps que adquireixen noves vivències i experiències.

Les persones interessades poden trucar a la seu de l’assemblea (93 464 06 09) o fer la sol·licitud via online, a través d’aquest web.

Busquem també #GransLovers

Paral·lelament, des de Creu Roja Catalunya, juntament amb la Diputació de Barcelona, s’està fent una crida al voluntariat per als projectes de Gent Gran. En el que portem d’any, la Creu Roja ha atès ha 5.096 persones grans en tota la demarcació de Barcelona, gràcies als 1.766 voluntaris i voluntàries dels programes dedicats a l’atenció d’aquest col·lectiu. Les principals tasques que es realitzen en el programa són el seguiment a les persones usuàries, tant telefònicament com presencialment així com dinamització d’activitats i tallers per fomentar la participació i la implicació de la gent gran. Amb accions com aquestes, es vol canviar la situació actual de més de 175.000 dels nostres avis i àvies a Catalunya que viuen en situació de soledat no volguda.

La campanya #GranLovers es duu a terme entre el 15 de novembre i el 10 de desembre i es difon a través d’un lloc web específic, les xarxes socials (amb l’etiqueta #GransLovers), els canals digitals de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Catalunya Ràdio, la Diputació de Barcelona (DIBA) i la Creu Roja.

 

 

 

 Has d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala