Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Diumenge, 21 de Octubre de 2018
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- - 16/11/2017

Badalona inicia els actes amb motiu del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones amb la projecció del film ‘Brava’
- La pel·lícula serà projectada al Teatre Principal en un acte emmarcat dins del Cicle Gaudí

Aquest dijous, 16 de novembre, comencen els actes de ciutat amb motiu del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones a Badalona, amb la projecció del film Brava al Teatre Principal. La sessió, s’emmarca dins del Cicle Gaudí, comptarà amb la presència de la directora Roser Aguilar i l’alcaldessa Dolors Sabater.

Divendres 17 de novembre, serà el torn de la xerrada Violències masclistes en parella. Desmuntem estereotips que organitza el col·lectiu Bloc Violeta.

Entre les activitats destaca la presentació pública del Protocol per a l’abordatge integral de les violències masclistes, que te per objectiu establir les bases d’actuació, els mecanismes i els diferents rols dels actors que intervenen en matèria d’atenció integral a les violències masclistes i així millorar l’atenció i la coordinació a la ciutat. Posteriorment tindrà lloc la taula rodona sobre El dret a la ciutat per a les dones des de les diversitats, que moderarà l’alcaldessa Dolors Sabater i que comptarà amb les intervencions de Brigitte Vasallo, Lucía Morale i Francisca Perona Cortés.

Els actes institucionals tindran lloc el divendres 24 de novembre a la plaça de la Vila i al Ple Municipal, amb la lectura del manifest i la l’acció prèvia a càrrec de la federació de Dones de Badalona La violència com a teranyina, com la destruïm?.

Dissabte 25 de novembre al matí el col·lectiu Bloc Violeta realitzarà l’exposició humana Què portava posat? Desmuntem tòpics entorn les agressions sexuals i a la tarda una convocatòria per assistir a la manifestació unitària de Barcelona.

La cloenda dels actes amb motiu del Dia Internacional per a la l’eliminació de la violència envers les dones tindrà lloc el dilluns 27 de novembre, amb el 2n fòrum obert Dones Diverses, Diverses Dones. Com construïm una ciutat sense violències.

L’agenda d’activitats amb motiu del 25 de novembre ha estat elaborada des del Consell Municipal de les Dones, l’òrgan de participació dels diferents col·lectius de dones de la ciutat, i inclou activitats de diversos col·lectius de dones de Badalona.

L’alcaldessa Dolors Sabater ha destacat que “la societat ha d’entendre que la violència masclista no és un problema exclusiu de les dones, sinó una xacra social que només amb la implicació de totes i tots podem eradicar i construir una societat que no la toleri en cap de les seves formes.”

 

 Has d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala