Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dimecres, 23 de Gener de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Sant Adrià de Besòs - 25/10/2017

Formació i Treball posa en marxa un aparcament solidari per bicicletes
- Bici Amiga està situat just davant del Campus Diagonal-Besòs i ofereix vigilància diürna de dilluns a divendres.

Desplaçar-se a la feina o a la universitat en bicicleta s’està convertint en una opció cada cop més escollida pels treballadors i estudiants de la zona metropolitana de Barcelona. No només els beneficis per a la salut en són el motiu de la decisió, també prenen part el cost del transport públic i privat, i la consciència per la mobilitat sostenible.

Un dels arguments pels quals es qüestiona més l’ús de la bicicleta és l’aparcament. No disposar d’un espai vigilat on deixar-la fa que molts cops la gent acabi decidint no desplaçar-se en bicicleta. Però al Fòrum aquest argument ja no té cap mena de sentit. Des de fa unes setmanes just davant del Campus Diagonal-Besòs de la UPC Bici Amiga hi té un aparcament diürn vigilat de dilluns a divendres, de 7.30 a 21.30 h.

A l’avinguda Eduard Maristany, 4 de Sant Adrià de Besòs és la ubicació exacta d’aquest servei d’aparcament que presenta diferents tipus de tarifes segons la necessitat de cada client: abonaments diaris, mensuals, trimestrals i semestrals.

La iniciativa solidària al voltant del món de la bicicleta, Bici Amiga, acaba d’aterrar a l’avinguda Eduard Maristany, 4 de Sant Adrià de Besòs. Foto: Formació i Treball

Serveis amb una missió: la inclusió

I no només aparcament. Bici Amiga ofereix una llista de diversos serveis dedicats sempre a la bicicleta. A banda del pàrquing, hi ha el taller mecànic i un espai amb eines per tal que qualsevol persona que vulgui arreglar la seva bicicleta i tingui nocions de mecànica pugui fer-ho autònomament i de forma gratuïta. A més, per a tots aquells que vulguin aprendre a reparar una roda punxada, canviar la cadena, ajustar les pastilles dels frens, o qualsevol altre problema que presenti una bicicleta, es poden acollir a la formació gratuïta que ofereix Bici Amiga, adaptant-se sempre a les condicions horàries de la persona interessada.

Bici Amiga és una iniciativa solidària que va néixer de la mà de Fundació Formació i Treball, entitat dedicada a la inclusió al món laboral ordinari de persones en situació de risc d’exclusió, amb el suport de l’Agència de Residus de Catalunya, el Consorci del Besòs i l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs. La creació de Bici Amiga ha donat lloc a la contractació de tres persones, dues d’elles usuàries de la Fundació Formació i Treball i que han realitzat un itinerari d’inserció.

Notícies RelacionadesHas d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala