Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Diumenge, 16 de Juny de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Sant Adrià de Besòs - 6/9/2017

«Amb l’espectacle “Frank Sinatra 100 anys” he après a cantar de nou»
- Entrevista a Bruno Oro, cantant, que es durà a terme l'11 de setembre a la Plaça de la Vila, 23 h.

Pregunta. Tot i tenir tres discos publicats, la majoria de gent encara et recorda per l’Artur Mas i l’Ángel Acebes del Polònia. Costa molt deixar enrere personatges tan populars?

Resposta. Al principi costa perquè la gent te molt present la televisió però quan ho deixes de seguida passa de moda. La gent oblida fàcil i més a la televisió.

P. Quan i com vas començar al món de la música?

R. Vaig començar a tocar amb 14 anys i em va donar classes de piano i de composició el Mestre Maurici Villavechia. Des d’aleshores que sempre m’ha agradat compondre cançons i alternar-ho amb la meva pràctica com a instrumentista.

P. Crec que tens una relació molt especial amb el teu piano, no? Una que no agrada gaire els teus veïns.

R. Tinc una relació molt especial amb el meu piano sobretot des de que va entrar amb grua per la terrassa i sí que agrada als meus veïns, curiosament. Tinc uns veïns fantàstics, són melòmans i els agrada molt la música. A més a més, un petit detall és que no estic començant, que llavors sí que és molest.

P. Què vas pensar quan et van proposar ser la veu de l’espectacle “Sinatra 100 anys”?

R. Vaig pensar que era molt difícil, era un repte molt complicat però ho havia d’intentar. Sinatra és una figura venerada com a cantant i segur que n’aprendria molt. Ha acabat passant, he après a cantar de nou.

P. A l’hora de preparar l’espectacle, quina cançó del repertori vas agafar amb més respecte? Quina et feia més il·lusió interpretar?

R. Potser “My way” és una de les cançons que em feia més respecte, perquè te una versió tan súper coneguda que les comparacions són inevitables. Em fa molta il·lusió interpretar “New York” o “I’ve got you under my skin”.

P. Quan puges a l’escenari, intentes transformar-te en Frank Sinatra o portes la seva música al teu terreny?

R. No, porto la seva música al meu terreny. Al cap i a la fi les cançons que interpretava Sinatra no les componia ell, són cançons estàndards de la música popular nord-americana i que les han cantades milers d’intèrprets.

P. Comparteixen amb Frank Sinatra les arrels italianes. Què més penses que tens en comú amb La Veu?

R. Crec que tinc amb comú amb La Veu que sóc actor i director. Li donava moltes taules a l’escenari i era molt canalla a la seva manera d’interpretar. El fraseig era molt d’actor i no tan de cantant a l’ús. Això és una cosa que tenim en comú.

P. Com actor t’hem vist recentment a la sèrie “La pelu” de TVE. Quins projectes més tens a l’horitzó?

R. Tinc projectes, ara trec un disc a mitjans d’octubre. Un disc amb tot de composicions meves en anglès, d’estil molt pop. A nivell de teatre també hi ha algun projecte sobre la taula però més llunyà. També em podreu veure a un capítol de la sèrie de TVE “El Ministerio del Tiempo”.

P. Costa actuar en una plaça durant una Festa Major? Ho dic perquè potser has d’esforçar-te més per captar l’atenció de tothom.

R. Potser sí que costa més perquè hi ha més dispersió, ja sigui en una Festa Major o en un Festival. A mi m’agrada més actuar en teatres o sales interiors perquè sigui més concentrat.

P. Què poden esperar els adrianencs/ques de l’espectacle que es podrà veure l’11 de setembre a la plaça de la Vila?

R. Un gran espectacle! La Dream Big Band sona que trona, que diuen. Són dels millors músics del país. És un espectacle que ja ha girat durant dos anys, el tenim molt apamat i es podrà veure un espectacle en tots els sentits.

P. Què li diries a la gent perquè l’anés a veure i no es quedés a casa?

R. Li diria que s’ho passaran molt bé, que és un espectacle per tots els públics perquè és música universal, música que entra a la primera i que xalaran.Has d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala