Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Divendres, 18 de Octubre de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Sant Adri de Bess - 27/4/2017

El “Circo Raluy Legacy” presenta a Sant Adri el seu nou espectacle
- Del 4 al 7 de maig a l'aparcament de l'Alcampo

El Circo Raluy Legacy arriba a Sant Adrià amb un espectacle que combina la tradició i l’esperit de l’autèntic circ amb les últimes innovacions tècniques i una posta en escena molt acurada. Un Show que com diu el seu claim és un espectacle per a adults que cap nen s’hauria de perdre”

El Circ arriba a la nostra ciutat amb especial il·lusió perquè és on va créixer Luis Raluy Iglesias i on va començar amb una professió que el duria a actuar en els millors circs i teatres del món entre els anys 30 i els anys 60, sempre acompanyat de la seva família.

Només seran quatre funcions, del 4 al 7 de maig, a l’arparcament de l’Alcampo. Els dies 4 i 5 de maig, les funcions seran a les 18.30 hores, i el 6 i el 7, hi haurà doble sessió. El dia 6, a les 17 a les 19.30 h., i el dia 7 a les 12.15 i a les 17 h.

El “Circo Raluy Legacy” presenta a Sant Adrià el seu nou espectacle, un tribut al circ clàssic que combina tradició i modernitat. Foto: Circ Raluy

Les entrades tenen un preu a partir de 10 euros, i els nens paguen només 5 euros (hauran d’anar acompanyats d’un adult). El dia de l’espectador, el 4 de maig, hi haurà un preu únic de 6 euros a la tribuna i 10 a la platea. Es poden comprar a les taquilles del cirs, que estan obertes des de les 11 fins a les 13 h., i a partir de les 15 h. També es poden adquirir online a la web del Circ Raluy: www.circoraluy.com.

Després de 12 mesos de gira, el Circo Raluy Legacy aterra a Sant Adrià de la mà de Lluis Raluy, fill de Luis Raluy Iglesias, i amb números innovadors d’algunes de les figures més clàssiques de les arts circenses com acròbates, clowns o equilibristes. Amb la seva aposta pel classicisme i la modernitat, el Circo Raluy Legacy posa de manifest la devoció familiar per mantenir en evolució una tradició que ja porta cinc generacions. L’espectacle compta amb un elenc d’artistes internacionals amb actuacions que han s’han presentat a les pistes de més reputació del mon.

El Circo Raluy Legacy combina la senya d’identitat que acompanya a la família des del seu inici, com les seves caravanes de principis de segle o l’Hotel amb rodes amb una línia més avantguardista que es reflecteix tant a les actuacions que s’incorporen com en les múltiples formes de viure, l’experiència circense.

El “Circo Raluy Legacy” presenta a Sant Adrià el seu nou espectacle, un tribut al circ clàssic que combina tradició i modernitat. Foto: Circ Raluy

 Has d'identificar-te per escriure comentaris. Si no ests registrat, pots fer-ho aqu
| Edici impresa pdf | Edici impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © rea Bess | Tots els drets reservats.


C/ Bess, n 7 - Sant Adri de Bess - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: Jos Alcal | Produccin: Montse Saez | Administracin | Web master: Jose Mejas | Informtica: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala