Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Diumenge, 16 de Juny de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - - 10/3/2017

Badalona serà seu de la Copa Puleva de bàsquet femení per a equips de mini i pre-mini
- Es tracta d’una competició dirigida a nenes d’entre 8 i 12 anys on tots els clubs de la ciutat amb equips en aquestes categories e

El Pavelló Municipal de Llefià de Badalona acollirà el dissabte 20 de maig la Copa Puleva de bàsquet, una competició dirigida als equips de mini i pre-mini femenins (nenes d’entre 8 i 12 anys) en la que estaran representats tots els clubs de la ciutat que tinguin equips en aquestes categories.

La competició arriba a la ciutat gràcies a la cessió dels espais de l’Ajuntament de Badalona i l’acord entre la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) i la Federación de Baloncesto de Madrid (FBM). L’esdeveniment compta amb la col·laboració de Puleva com a patrocinador.

Els representants de tots els clubs de Badalona van poder conèixer els detalls de l’acord per organitzar la competició en una reunió celebrada a la sala de premsa de l’edifici El Viver amb representants de l’Ajuntament, del Consell Esportiu del Barcelonés Nord i de l’FCBQ, on van constatar la seva disposició a participar en l’esdeveniment.

Maria Lluís Gol, vicepresidenta de l’FCBQ present a la trobada d’aquest dimecres, va assegurar que “des de la Federació vam pensar en Badalona com a seu des que se’ns va proposar organitzar el torneig, ja que ho mereix per història i trajectòria a més de ser el bressol del basquetbol i tenir una xarxa d’entitats bolcada amb aquest esport”.

La Copa Puleva Badalona sorgeix d’un acord de col•laboració entre la Federació Catalana de Basquetbol, la Federación de Baloncesto de Madrid i l’empresa lletera. Foto: Comunicació BDN

El format de la competició

La Copa Puleva Badalona serà una competició en què participaran 8 equips de la categoria Mini i altres 8 de la categoria Pre-Mini. En el cas de les Mini, com hi ha més de 8 clubs amb equips de la categoria, s’haurà de jugar una fase prèvia la darrera setmana d’abril que determinarà quins són els equips participants i que permetrà celebrar el sorteig amb els emparellaments definitius.

La competició tindrà un format d’eliminatòria directa, fet que permetrà que durant tota la jornada del 20 de maig es puguin jugar tots els partits de quarts de final, les semifinals i la final d’ambdues categories. Els partits duraran una hora a temps corregut i encara resta per confirmar quina serà la normativa de canvis i alineacions.

L’equip guanyador de cada categoria es classificarà per una Fase Final que es celebrarà a Madrid el dissabte 10 de juny. En aquesta fase s’enfrontaran amb els equips guanyadors de la Copa Puleva a Andalucia, Madrid, València i Euskadi.

Durant la competició, la FCBQ mitjançant la FBM i la marca Puleva aportarà 250 pilotes i 250 samarretes tècniques als assistents, a més de l’arbitratge. Per a la final de Madrid, es facilitarà el transport en autobús i l’allotjament dels dos equips guanyadors de la Copa Puleva celebrada a Badalona.

 

 

 

 















Has d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala