Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dilluns, 01 de Juny de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Sant Adri de Bess - 17/3/2017

L’Ajuntament impulsa un procs participatiu per millorar el Projecte de mobilitat a l’entorn del Mercat
- T l'objectiu de donar ms espai al vianant i pacificar el trnsit durant els caps de setmana

L’Ajuntament posarà en marxa un procés participatiu per tal que ciutadans i ciutadanes facin aportacions i propostes de millora sobre el Projecte de mobilitat a l’entorn de la plaça del Mercat.

Aquest Pla de mobilitat, que es va iniciar el passat mes de desembre, té com a objectiu donar més espai al vianant i pacificar el trànsit durant els caps de setmana i festius al centre de Sant Adrià i per tant promoure l’accessibilitat, la seguretat, la sostenibilitat, la salut dels ciutadans i ciutadanes i la racionalització de l’espai públic.

Podrà participar-hi el veïnat que estigui empadronat dintre dels límits de Sant Adrià Nord i Casc Antic, més els comerciants i industrials que tinguin la llicència d’activitat i les entitats que tinguin la seu (i que figurin al Registre municipal) en aquestes dues zones, que estan delimitades pels carrers següents:

-Passeig de la Pollancreda i passeig de la Rambleta, des del carrer de Sant Joan fins a l’avinguda de les Corts Catalanes (costat muntanya).

-Av. de les Corts Catalanes (costat muntanya), des del passeig de la Rambleta fins al c. de la Festa major d’Iquique.

-C. de Sant Joan, pl. de Joan Rovira i Costa, c. de Sant Isidre, c. de l’Orella, c. de Nebot, c. de Sant Bonaventura, c. de Bogatell, c. de l’Onze de Setembre i c. de la Festa Major d’Iquique.

Per participar-hi cal tenir més de 16 anys.

L’Ajuntament impulsa un procés participatiu per millorar el Projecte de mobilitat a l’entorn del Mercat

El procés participatiu

Les persones que compleixin aquests requisits hauran d’assistir a dos tallers que tindran lloc al Centre de Producció Cultural i Juvenil Polidor (pl. de Guillermo Vidaña i Haro, s/n):

• Taller d’informació i recollida de propostes. Se celebrarà amb tres horaris diferents per facilitar-ne l’assistència, però cada participant haurà d’escollir un únic dia.

29 de març: de 9.30 a 12 h

30 de març, de 14 a 16.30 h

30 de març, de 18.30 a 21 h

Les propostes consensuades en aquest taller es recolliran en un document que es farà arribar als Serveis Tècnics municipals per tal de validar-ne la viabilitat.

• Taller de priorització, que es farà el 26 d’abril

En aquest taller els Serveis Tècnics municipals donaran compte de les propostes i dels motius pels quals es validen o no. Aquest serà un espai de debat en el qual els participants prioritzaran les propostes validades.

Posteriorment, amb el resultat consensuat l’Ajuntament reelaborarà el Projecte, que serà explicat en una sessió informativa a totes les persones que hagin participat en aquest procés.

Termini d’inscripció

Qui vulgui fer les seves aportacions i participar en el procés s’hi haurà d’inscriure abans del 27 de març. Per fer-ho es pot escollir entre les següents possibilitats:

* Emplenant la butlleta que l’Ajuntament ha enviat als ciutadans i ciutadanes que compleixen els requisits per participar-hi, i lliurar-la a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania de l'Ajuntament.

* A través del formulari que hi ha a la pàgina web de l'Ajuntament www.sant-adria.net (Espai de Participació Ciutadana).

* Trucant al 93 381 20 04 (extensions 1420 o 1431).

* Enviant un correu electrònic a pciutadana@sant-adria.net amb el nom i cognom, número de document (DNI, NIE, NIF, targeta de residència, passaport...), adreça postal, telèfon de contacte i la sessió a la qual es vol assistir.

 

Notcies Relacionades


| Edici impresa pdf | Edici impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © rea Bess | Tots els drets reservats.


C/ Bess, n 7 - Sant Adri de Bess - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: Jos Alcal | Produccin: Montse Saez | Administracin | Web master: Jose Mejas | Informtica: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala