Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dissabte, 14 de Desembre de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sez - - 6/10/2010

El president de la Generalitat i l’alcalde de Badalona han inaugurat la nova Escola de formaci dels oficis de l’Institut Gaud de la Construcci
- Les noves installacions disposen d'una superfcie construda de 4.338 m2

Inaugurada la nova Escola de formació dels oficis de l'Institut Gaudí de la Construcció. Foto: Ajuntament BadalonaEl president de la Generalitat, José Montilla, ha inaugurat aquest dimecres, 6 d’octubre, el nou edifici de l’Escola de formació dels oficis de l’Institut Gaudí de la Construcció, acompanyat de l’alcalde de Badalona, Jordi Serra; i del president de l’Institut, Jordi Balagué.

Les noves instal·lacions disposen d'una superfície construïda de 4.338 m2 distribuïts en 17 aules, administració, vestuaris, zona office, despatxos i sales de professors. A més dels tallers coberts i magatzem, a l’exterior disposen també de 14.683 m2, on es duran a terme les pràctiques de cursos d'oficis, encofrats, grues i maquinaria.

Durant el darrer any, a les actuals instal·lacions de Badalona s’han organitzat més de 160 cursos amb més de 9.000 hores de formació i més de 3.000 alumnes. Es preveu que en aquest nou edifici inaugurat avui es formaran un 60% més d’alumnes dels 17.000 que es formen en total actualment a l’Institut Gaudí.

L’Institut Gaudí de la Construcció és una fundació privada sense ànim de lucre, formada per totes les associacions d’empresaris i els sindicats CCOO i UGT de la construcció de Catalunya i diverses administracions locals. És el centre de referència de la formació d’oficis per al sector de la construcció a Catalunya.Jordi Serra i Josep Montilla durant la inauguració de l'Institut Gaudí de la Construcció. Foto: Ajuntament de Badalona

Disposa de vuit centres propis a tot Catalunya i forma a més de 18.000 alumnes per any. El centre imparteix formació reglada per a joves, formació ocupacional per a persones en situació d’atur i formació contínua per a treballadors en actiu, com per a persones en situació d’atur majors de 16 anys. A més, el centre ofereix formació bonificada i cursos monogràfics a mida de les necessitats formatives de les empreses.

L’alcalde de Badalona, Jordi Serra, ha afirmat que l’Institut Gaudí de la Construcció proporciona una formació clau i necessària per a un sector econòmic vital per al país. Jordi Serra ha afegit que el nou edifici és un projecte que exemplifica la suma d’esforços entre la iniciativa privada i la pública.

Prèviament, el cap de l’Executiu català i l’alcalde de Badalona han fet una visita a la seu del Grup La Pau, una cooperativa que es dedica al transport sanitari, que sobrepassa els 500 treballadors i disposa de més de 170 vehicles.Has d'identificar-te per escriure comentaris. Si no ests registrat, pots fer-ho aqu
| Edici impresa pdf | Edici impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © rea Bess | Tots els drets reservats.


C/ Bess, n 7 - Sant Adri de Bess - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: Jos Alcal | Produccin: Montse Saez | Administracin | Web master: Jose Mejas | Informtica: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala