Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dissabte, 15 d'Agost de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - - 24/1/2017

Avui s'inicien els treballs per reparar el col·lector de Llevant que es faran de forma ininterrompuda les 24 hores del dia
- L’Ajuntament de Badalona reitera la crida a evitar el bany i els esports aquàtics a la platja

A partir d’avui els treballs per reparar els danys causats pel temporal a Badalona en el col·lector de Llevant es portaran a terme de forma continuada, 24 hores al dia, amb l’objectiu d’accelerar al màxim les obres d’instal·lació de la canonada provisional que eviti l’abocament d’aigües residuals al mar que ara mateix s’està produint a l’alçada de la platja de la Mora. Aquest col·lector transporta aigües residuals de Badalona i Montgat fins a la depuradora de Sant Adrià de Besòs.

La previsió és que els tubs per fer aquest “bypass” estaran disponibles demà dimecres. Tot i les molèsties que els treballs nocturns puguin ocasionar al veïnat de la zona, les diferents administracions implicades en les tasques de reparació del col·lector de Llevant han valorat la necessitat de treballar en règim de 24 hores ja que la gravetat de la situació ho fa necessari. L’Ajuntament de Badalona demana disculpes per les molèsties que aquests treballs puguin ocasionar i agraeix la col·laboració ciutadana.

Avui s'inicien els treballs per reparar el col·lector de Llevant que es faran de forma ininterrompuda les 24 hores del dia. Foto: Comunicació BDN

Pel que fa a la neteja dels sobreeixidors d’aigües pluvials que van quedar taponats amb sorra ja s’ha procedit a netejar el sobreeixidor de Prim. Ara s’està treballant en el de Martí Pujol i faltarà actuar en el de Sant Ignasi de Loiola. Aquests treballs també s’estan fent de forma urgent per evitar que en cas de pluges es pugui produir un col·lapse del clavegueram. També des de l’Àrea Metropolitana de Barcelona s’està treballant en la reparació dels diferents elements i mobiliari de les platges que han quedat malmesos.

En relació al pont del Petroli, l’Ajuntament encarregarà de forma urgent a un tècnic especialista en estructures marítimes un estudi que inclogui una valoració dels danys registrats en la totalitat d’aquesta estructura, una proposta d’actuació i la redacció del projecte executiu de les obres de reparació.

Des de l’Ajuntament de Badalona es reitera la crida a la ciutadania perquè aquests dies s’evitin els banys i els esports aquàtics a la platja d’aquest municipi ja que la qualitat sanitària de l’aigua no és la més adequada a causa de l’abocament d’aigües residuals.

Avui s'inicien els treballs per reparar el col·lector de Llevant que es faran de forma ininterrompuda les 24 hores del dia. Foto: Comunicació BDN

 

 


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala