Publicitat
Publicitat
Publicitat

Diumenge, 12 de Juliol de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- - 19/12/2016

La construcció del lateral de la C-31 a Badalona començarà la primavera del 2017
- Un cop finalitzats els treballs arqueològics previs, les obres s’iniciaran entre els mesos d’abril i maig

Les obres de construcció del lateral de la C-31 a Badalona començaran la primavera del 2017. Aquesta és la informació que dimecres, el primer tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit de Badalona Habitable, Oriol Lladó, i el secretari general de Territori i Sostenibilitat, Ferran Falcó, acompanyat del director general d'Infraestructures de Mobilitat de la Generalitat, Xavier Flores, van comunicar als membres del grup de treball anomenat Comissió de la C-31.

En aquest grup de treball hi participa l’Ajuntament de Badalona i la Generalitat de Catalunya com a administracions actuants i aglutina les associacions de veïns de Dalt la Vila, Can Claris, Centre, Coll i Pujol, Sant Crist de Can Cabanyes, Sant Roc, la Morera, Bufalà i la Federació d’Associacions de Veïns de Badalona (FAVB).

Durant aquesta reunió es van explicar els resultats de l’estudi arqueològic realitzat previ a l’inici de les obres de construcció del lateral; els arranjaments del carrer Abat Escarré i les accions fetes per a la implementació del radar per trams.

Per part del Museu de Badalona es van presentar els resultats de les cates arqueològiques de l’estudi requerit previ a iniciar les obres del lateral. Es van explicar les troballes fetes i l’avantatge que totes aquestes es troben per sota de cota, de manera que una vegada estudiades es poden tapar sense haver de malmetre el patrimoni.

La construcció del lateral de la C-31 a Badalona començarà la primavera del 2017. Foto: Comunicació BDN

El director general d'Infraestructures de Mobilitat de la Generalitat, Xavier Flores, va explicar que aquest estudi es farà arribar a la Comissió de Patrimoni de la Generalitat per tal que doni llum verda a l’inici de les obres, de manera que els treballs podrien començar entre abril i maig del proper any.

Per la seva banda, el tinent d’Alcaldia Oriol Lladó va indicar que “les obres d’arranjament del carrer Abat Escarré han de servir per dignificar l’espai a l’espera del lateral’ i va remarcar que “l’obra final és el lateral però és inadmissible la degradació actual”. Recordem que les obres del carrer de l’Abat Escarré, entre el carrer de Coll i Pujol i el carrer Montserrat, tenen com a objectiu prioritzar el pas dels vianants, ordenar el trànsit i l’aparcament dels cotxes. La finalitat és millorar la mobilitat, l’accessibilitat i l’enllumenat.

Finalment, el regidor també va donar compte de les accions fetes per a la instal·lació del radar per trams apostant per harmonitzar la velocitat a 80Km/h en aquesta via. En relació amb aquesta qüestió, el secretari general va explicar que des de la Direcció d'Infraestructures de Mobilitat de la Generalitat es comprometien a la seva instal·lació.

 

 

Notícies Relacionades


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala