Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dijous, 21 de Febrer de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- - 22/9/2016

Badalona acollirà el primer campionat d’Espanya de Swimrun, una prova que combina múltiples trams de running i d'aigües obertes sense interrupcions
- La sortida de la prova Neda el món Swimrum Barcelona tindrà lloc a Cabrera de Mar i l’arribada s’ha situat al pont del Petroli

El pont del Petroli de Badalona es convertirà en la meta d’arribada de la primera edició de la prova Neda el Món Swimrun Barcelona, primer Campionat d’Espanya d’aquesta disciplina que se celebrarà el dia 20 de novembre de 2016 i que sortirà des de Cabrera de Mar. La Swimrun és una prova on es combinen múltiples trams de running i d’aigües obertes, sense interrupcions.

Un repte amb tres distàncies diferents

La prova es desenvoluparà entre la Costa del Maresme i la Costa de Barcelona. Els participants poden optar entre tres distàncies diferents: 32,8 k, 21,4 k o 11,9 k. Les sortides es faran des de Cabrera de Mar i Premià de Mar, amb arribada al pont del Petroli de Badalona. Es pot escollir participar en el format per parelles o individualment. La primera cursa passarà per l'espectacular Castell de Burriac, a la mateixa Cabrera de Mar.

El recorregut de 32,8 k està dividit en 9 trams de run, amb un total de 27,5 k (84 %) i 601 m de desnivell positiu, i 7 trams de swim, amb un total de 5,2 k (16 %). La sortida és a la platja de Cabrera de Mar i l'arribada al pont del Petroli, al passeig marítim de Badalona.

El recorregut de 21,4 k està dividit en 8 trams de run, amb un total de 16,2 k (76 %) i 177 m de desnivell positiu, i 7 trams de swim, amb un total de 5,2 k (24 %). La sortida és a la platja de Cabrera de Mar i l'arribada al pont del Petroli, al passeig marítim de Badalona.

El recorregut de 11,9 k està dividit en 5 trams de run, amb un total de 8,5 k (72 %) i 51 m de desnivell positiu, i 4 trams de swim, amb un total de 3,3 k (28 %). La sortida és a la platja de Premià de Mar i l'arribada al Pont del Petroli, al passeig marítim de Badalona.

Presentat a Badalona el primer campionat d’Espanya de Swimrun, una prova que combina múltiples trams de running i d'aigües obertes sense interrupcions. Foto: Comunicació BDN

Recorreguts per sectors

Sector 1 - 11,3k run - Cabrera - Burriac - Cabrera

Sector 2 - 0,5k swim - Cabrera Mar - Vilassar Mar

Sector 3 - 1,5k run - Vilassar de Mar

Sector 4 - 0,4k swim - Vilassar de Mar

Sector 5 - 1,8k run - Vilassar de Mar - Premià de Mar

Sector 6 - 0,8k swim - Premià de Mar

Sector 7 - 2,1k run - Premià de Mar - El Masnou

Sector 8 - 0,9k swim - El Masnou

Sector 9 - 1,7k run - El Masnou

Sector 10 - 0,6k swim - El Masnou

Sector 11 - 4,3k run - El Masnou - Alella

Sector 12 - 0,9k run - El Masnou - Montgat

Sector 13 - 0,7k swim - Montgat

Sector 14 - 3,1k run - Montgat - Badalona

Sector 15 - 0,9k swim - Badalona (Pont del Petroli)

Sector 16 - 0,5k run - Badalona (Pont del Petroli)

Campionat d’ Espanya

El “Consejo Superior de Deportes” ha assignat la prova com a 1r Campionat d’Espanya de Swimrun. La prova per parelles de la distància 32,8 k coronarà als primers Campions d’ Espanya de Swimrun. També hi haurà Campions d’Espanya en categoria masculina, femenina i mixta. Des de 2005 la SwimRun s'ha convertit en un esport de masses als Països Nòrdics.

La presentació de la prova va tenir lloc ahir dimarts a Badalona en un acte que va comptar amb la presència de la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Badalona, Maria Gallardo; del cap de l’organització del campionat, Marc Caballé; i de diversos atletes com Valentí Sanjuan, Visto lo Visto; Santi Pellejero, Orca Team; Pedro García Aguado, ex-waterpolista espanyol; Fanny Danckwardt, Orca Team; i Miriam García, Orca Team.

 

 

 

 Has d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala