Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dijous, 28 de Maig de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- - 15/9/2016

Badalona recupera la normalitat un cop resoltes les incidències causades per la forta tempesta de la nit passada
- Totes les platges han tingut durant la jornada d’avui bandera vermella i s’ha tancat el parc de Ca l’Arnús i de Can Solei

Badalona ha tornat aquesta tarda a la normalitat un cop han quedat resoltes les incidències produïdes a la via pública per l’episodi de temps sever que ha tingut lloc la passada nit amb pluges intenses acompanyades d’aparell elèctric, calamarsa i fortes ratxes de vent.

Les brigades municipals, bombers i Guàrdia Urbana han treballat durant tota la matinada i la resta de la jornada per resoldre aquestes incidències. Les afectacions han estat més importants a la part baixa del municipi. El dipòsit d’aigües pluvials de l’Estrella ha funcionat sense incidències.

La tempesta ha aixecat un total de 9 tapes de clavegueram, diversos semàfors han deixat de funcionar i han quedat malmesos alguns fanals. També s’han inundat alguns passos subterranis, com el de la platja de la Barca Maria o el del carrer de Mar, i s’ha registrat una inundació al carrer del Magatzem, al barri del Centre.

Així mateix s’han registrat caigudes d’arbres i branques en diferents punts de la ciutat. Concretament s’han retirat dos arbres tombats al carrer de Sant Bru davant del número 199 i cinc arbres més a la carretera de Mataró entre el Torrent de Vallmajor i el carrer de Velázquez. També s’han tombat arbres a l’avinguda del President Companys cantonada amb el carrer de Lluís Millet, al carrer d’Anton Romeu i al carrer de Ponent cantonada amb l’avinguda d’Alfons XIII. La pluja també ha arrossegat terra i pedres. En aquest sentit s’han fet treballs de neteja al carrer d’Almogàvers amb el carrer de l’Acer, a la rotonda de Pomar i al pont de la platja de l’avinguda de Martí i Pujol.

Les brigades municipals, bombers i Guàrdia Urbana han treballat durant tota la jornada per retirar arbres caiguts, reparar semàfors i bombejar l’aigua que negava diversos passos subterranis. Foto: Comunicació BDN

Durant la jornada d’avui s’han posat banderes vermelles a totes les platges de Badalona per l’empitjorament de la qualitat de l’aigua de bany. D’altra banda, també s’ha tancat provisionalment al públic el parc de Ca l’Arnús i Can Solei pel risc de caiguda de branques dels arbres.

Segons les dades recollides pel Servei Meteorològic de Catalunya la intensitat de precipitació a les 1.40 hores ha estat de 15,5 litres en 10 minuts. Cal destacar que en un minut s’ha registrat una intensitat de 4 litres. L’estació meteorològica ubicada al Museu ha registrat cops de vent que han arribat als 122 km/h. Aquesta ratxa de vent tan forta no és gens habitual en aquesta zona i és una de les més elevades registrades mai en aquesta estació meteorològica.

Cal destacar que davant la previsió de pluges fortes, ahir dimarts els serveis municipals ja van realitzar diverses tasques preventives, especialment al clavegueram, embornals i revisió dels passos soterrats.

 

 Has d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala