Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dimarts, 14 de Juliol de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- - 14/9/2016

Les brigades municipals estan treballant per resoldre les incidències causades aquesta nit per la forta tempesta registrada a Badalona
- La intensitat de precipitació a les 1.40 hores ha estat de 15,5 litres en 10 minuts

Badalona ha patit aquesta passada matinada un episodi de temps sever amb pluges intenses acompanyades d’aparell elèctric, calamarsa i fortes ratxes de vent. Segons les dades recollides pel Servei Meteorològic de Catalunya la intensitat de precipitació a les 1.40 hores ha estat de 15,5 litres en 10 minuts. Cal destacar que en un minut s’ha registrat una intensitat de 4 litres. L’estació meteorològica ubicada al Museu ha registrat cops de vent que han arribat als 122 km/h. Aquesta ratxa de vent tan forta no és gens habitual en aquesta zona i és una de les més elevades registrades mai en aquesta estació meteorològica.

La tempesta ha provocat diverses incidències a la via pública en les quals se segueix treballant per resoldre-les. S’han aixecat tapes de clavegueram a causa de la pressió de l’aigua, diversos semàfors han deixat de funcionar i han quedat malmesos alguns fanals. També s’han inundat alguns passos subterranis i s’han registrat caigudes d’arbres i branques en diferents punts de la ciutat. Després de la feina que han portat a terme durant la nit els serveis d’emergències, durant aquest matí les brigades municipals estan treballant per resoldre diverses incidències puntuals relatives a caigudes d’arbres, la inundació del pas soterrat de la Barca Maria, alguns baixos inundats, alguns semàfors que no funcionen i un parell de fanals. El servei de neteja viària està al complet treballant per recollir les fulles i branques dels carrers de la ciutat. Les afectacions han estat més importants a la part baixa del municipi. El dipòsit d’aigües pluvials de l’Estrella ha funcionat sense incidències.

La ciutat ha patit un episodi de temps sever amb pluges intenses acompanyades d’aparell elèctric, calamarsa i fortes ratxes de vent. Foto: Comunicació BDN

Una altra conseqüència d’aquest fort temporal és que avui s’han posat banderes vermelles a totes les platges de Badalona per l’empitjorament de la qualitat de l’aigua de bany.

D’altra banda, també s’ha tancat provisionalment al públic el parc de Ca l’Arnús i Can Solei pel risc de caiguda de branques dels arbres.

Cal destacar que davant la previsió de pluges fortes, ahir dimarts els serveis municipals ja van realitzar diverses tasques preventives, especialment al clavegueram, embornals i revisió dels passos soterrats.

 

 


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala