Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dijous, 04 de Juny de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- - 24/8/2016

Mireia Belmonte rep l'homenatge de la seva ciutat després de guanyar dues medalles als Jocs de Rio
- La nedadora badalonina ha sortit al balcó de l’Ajuntament per mostrar les medalles i adreçar unes paraules a tota la ciutadania

L’Ajuntament de Badalona ha ofert aquest vespre una recepció a la nedadora Mireia Belmonte, campiona olímpica als Jocs de Río 2016. L’acte institucional ha tingut lloc al Saló de Plens de l’Ajuntament, en presència de l’alcaldessa Dolors Sabater, altres membres de la Corporació municipal, la seva família i diversos amics.

Després de l’acte institucional, Mireia Belmonte ha sortit al balcó de l’Ajuntament per mostrar les medalles i adreçar unes paraules a tots els badalonins i badalonines que s’han concentrat a la plaça de la Vila.

Mireia Belmonte ha aconseguit en aquests Jocs Olímpics de Río 2016 dues medalles: medalla d’or en els 200 metres papallona i medalla de bronze en els 400 metres estils.

La nedadora badalonina ha sortit al balcó de l’Ajuntament per mostrar les medalles i adreçar unes paraules a tota la ciutadania. Foto: Comunicació BDN

Recepció institucional

Mireia Belmonte ha arribat a les 19.45 a la plaça de la Vila, on ja l’esperaven nombrosos ciutadans i diversos membres de la Corporació municipal. Tot seguit, Mireia Belmonte, acompanyada de Dolors Sabater i representants dels diversos Grups Municipals s’ha dirigit cap al despatx de l’alcaldessa on ha signat en el Llibre d’Honor de la ciutat.

Uns minuts més tard, la campiona olímpica ha entrat al Saló de Plens, on ha començat l’acte institucional pròpiament dit. Dolors Sabater ha destacat “l’esforç, la constància i el treball quotidià de Mireia Belmonte, una dona que porta Badalona al cor”. Tot seguit li ha lliurat la Venus de Badalona.

Mireia Belmonte ha adreçat unes paraules a les persones aplegades al Saló de Plens per agrair a l’Ajuntament aquesta recepció i el suport que sempre ha tingut dels badalonins i badalonines.

Mireia Belmonte ha agraït el suport dels badalonins i badalonines que l’han volgut saludar des de la plaça de la Vila. Foto: Comunicació BDN

Sortida al balcó de l’Ajuntament

Un cop ha acabat la primera part de recepció, la més institucional, Mireia Belmonte ha sortit al balcó de l’Ajuntament, on ha estat aclamada pels badalonins i badalonines que la volien saludar. Mireia Belmonte ha mostrat les dues medalles guanyades a Río així com la Venus que acabava de rebre.

 

 

 

 

Notícies Relacionades


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala