Publicitat
Publicitat
Publicitat

Diumenge, 07 de Juny de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - - 19/7/2016

Visita a les obres de la nova seu de l'Escola de Restauració
- Santa Coloma de Gramenet tindrà l’any que ve nova seu de l’Escola de Restauració dins del Recinte Torribera.

L’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon, i la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, han realitzat aquest migdia una visita oficial a les obres de la nova seu de l’Escola de Restauració al pavelló Canigó, ubicat dins del Recinte Torribera, on ja funciona des de fa uns anys el Campus de l’Alimentació de la Universitat de Barcelona.

Els treballs de condicionament de la que serà la nova seu de l’Escola de Restauració Santa Coloma (ERESC), es van iniciar el passat 1 de juliol i després de la concessió gratuïta del pavelló Canigó al Recinte Torribera per part de la Diputació de Barcelona a l’Ajuntament de la ciutat a principis d’any, l’alcaldessa Núria Parlon acompanyada de la presidenta de la Diputació, Mercè Conesa, han visitat l’estat de les obres que duraran aproximadament 9 mesos.

L’empresa que s’encarrega de transformar aquest espai és Cots i Claret de Manresa amb experiència a la ciutat amb d’altres projectes com la construcció de la Biblioteca Can Peixauet i l’edifici La Masia al mateix Recinte Torribera. El pressupost destinat és de 975.225,75€ i el trasllat està previst cap al mes de març de 2017.

La presidenta de la Diputació i l’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet amb alguns dels tècnics que estan fent realitat el projecte. Foto: Comunicació SCG

En el transcurs de la visita, l’alcaldessa ha agraït la complicitat de la Diputació de Barcelona per fer realitat aquest projecte i especialment ha agraït l’atenció de la presidenta Mercè Conesa. Núria Parlon ha volgut destacar que “aquesta nova seu ubicada al Recinte Torribera ens permetrà la centralitat de tots els recursos que té la ciutat en la línia estratègica de desenvolupament econòmic, social i acadèmic que és la restauració i la investigació en l’àmbit de les ciències culinàries i gastronòmiques”

Més espai, més estudiants

La nova seu de l’ERESC disposarà de 1049 m2 front als 400 m2 que té actualment. La capacitat d’acollida d’alumnes de manera simultània arribarà fins als 120 mentre que la capacitat màxima serà de 240 estudiants. El nou equipament disposarà de dues cuines, una formativa i l’altra de demostracions, coneguda també com a ‘show-cooking’, dues sales per a la formació en especialitats de restaurant, i altres dues per a les especialitats de bar i cafeteria. La nova Escola de Restauració mantindrà els cursos de formació ocupacional, formació per a professionals i aficionats i sommelieria, a més dels casals per a infants i com a novetat disposarà d’un hort propi.

Notícies Relacionades


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala