Publicitat
Publicitat
Publicitat

Diumenge, 07 de Juny de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- - 7/7/2016

Badalona participa aquest diumenge 10 de juliol en la campanya “Mulla’t per l’esclerosi mltiple”
- La jornada solidria es celebrar a la Piscina Municipal Mireia Belmonte i al Club Esportiu Mas-Ram

L’Ajuntament de Badalona s’adhereix, un cop més, aquest diumenge 10 de juliol, a la campanya “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”, organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple a tot Catalunya. Aquesta campanya té com a objectiu millorar la qualitat de vida de les persones afectades, 7.000 a Catalunya, i recollir fons per donar suport a la recerca i lluitar contra aquesta malaltia.

Aquesta jornada, on hi participen activament més de sis-centes piscines d’arreu de Catalunya, consisteix en fer una capbussada solidària i a nedar uns metres per lluitar contra la malaltia. També es pot participar mitjançant diferents activitats aquàtiques i comprant algun dels articles que contribueixen a finançar els serveis de neurorehabilitació de la Fundació Esclerosi Múltiple.

En el cas de Badalona, la jornada solidària se celebrarà a la Piscina Municipal Mireia Belmonte i també a les instal·lacions del Club Esportiu Mas Ram. A les piscines dels complexos esportius de Llefià (avinguda Pius XII, s/n) i de Sistrells (plaça Alcalde Manent, 1) també s’hi podrà nedar i participar en aquesta jornada solidària.

Mulla’t a la Piscina Municipal Mireia Belmonte

Horari: de 9.30 a 13.15 hores, al carrer Eduard Maristany, 9.

Activitats aquàtiques programades gratuïtes:

· Aigua gim per a totes les edats

· Aigua gim familiar

· Jocs d’aigua infantils i familiars

· Espai destinat a les persones que vulguin nedar lliurament i suma metres per la jornada solidaria

Les inscripcions a les activitats es poden fer per internet a la web de l’Ajuntament de Badalona www.badalona.cat o el mateix dia a la piscina

Mulla’t al Club Esportiu Mas Ram

Horari: a les 12 hores, al Club Esportiu Mas Ram, plaça dels Eucaliptus, 3.

L’activitat del Mulla’t per l’esclerosi múltiple és una activitat solidària que es porta a terme a les diferents piscines que s’hi adhereixen, municipals i privades.

El segon tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit de Badalona Pròspera i Sostenible, Àlex Mañas, el cinquè tinent d’alcalde i regidor de Badalona Justa i Inclusiva, Francesc Ribot, i la regidora d’Esports, Maria Gallardo, visitaran diumenge, al llarg del matí, les diferents instal·lacions esportives de la ciutat on es faran activitats en el marc d’aquesta jornada solidària.

 

 


| Edici impresa pdf | Edici impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © rea Bess | Tots els drets reservats.


C/ Bess, n 7 - Sant Adri de Bess - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: Jos Alcal | Produccin: Montse Saez | Administracin | Web master: Jose Mejas | Informtica: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala