Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dissabte, 08 d'Agost de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - Sant Adrià de Besòs - 21/9/2010

Oberta la inscripció per participar en els Espais Familiars
- Tant a l'Espai Nadó com al de Joc i Relació

Ja està oberta la inscripció per participar en el servei d’Espais Familiars que començaran el proper mes d’octubre. Aquest és un dels serveis que ofereix el Centre per a la petita infància i les famílies –impulsat per la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs- juntament amb l’Escola Bressol Municipal JM Céspedes.

Les persones interessades poden passar pels Espais Familiars (C/ Olímpic, 5, 1r pis de l’edifici de l’Escola Bressol), o bé contactar a través del tel. 93 381 05 59 o al correu: a8069086@xtec.cat

El Centre per a la petita infància i les famílies té com a objectiu oferir suport a les famílies i donar resposta al dret dels infants a l’educació des del naixement. Al Centre hi ha l’Escola Bressol Municipal JM Céspedes, a la planta baixa, i els Espais Familiars, al primer pis.Oberta la inscripció per participar en els Espais Familiars. Foto: Silvia Rodríguez

Els Espais Familiars són, d’una banda, espais de suport, trobada i intercanvi per a les famílies amb infants menors de tres anys, que entenen el grup familiar com el primer context de vida i desenvolupament dels infants i, d’altra banda, espais de relació i joc dels infants amb els seus iguals i amb altres adults.

Els Espais Familiars consten de l’Espai Nadó i de l’Espai de Joc i Relació.

L’Espai Nadó està pensat per a mares i pares que acaben de tenir un fill o filla, o d’altres familiars que puguin acompanyar. També està adreçat a dones en avançat estat de gestació, que volen compartir les il•lusions, les expectatives, les pors i els possibles neguits que genera l’espera i l’arribada d’un nadó a la família.

El servei té una periodicitat d’un dia a la setmana i funciona amb un màxim de deu infants, acompanyats cadascú d’un adult, en horari de matí, de 10.30 a 12.30 h els dijous, i en horari de tarda, els dimarts de 16 a 18 h.

L’Espai de Joc i Relació està pensat com a lloc de trobada per a famílies i infants d’un a tres anys, on es possibilita l’intercanvi d’experiències a traves de la relació i el joc.

Una de les seves característiques és la flexibilitat, tot i que hi ha unes activitats concretes i prèviament organitzades, aquestes es porten a terme respectant la dinàmica pròpia del grup, els seus interessos i les aportacions que sorgeixen.

Aquest servei funciona amb un màxim de 12 infants, acompanyats cadascú d’un adult.

La periodicitat dels serveis és de dos dies a la setmana: Dilluns i dimecres: matins, de 10.30 a 12.30h i tardes, de 16 a 18 h

Els Espais Familiars compten amb la participació de diferents serveis de la ciutat: l’ Àrea Bàsica de Salut, el Centre d’Informació i Orientació de la Dona, el Centre de Desenvolupament i Atenció Primerenca i l’ Escola Bressol Municipal J.M. Céspedes entre d’altres.


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala