Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dimecres, 15 de Juliol de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- - 16/6/2016

Miguel Poveda obrirà aquest divendres 17 el Festival de Música Gran Sol
- El grup de rumba catalana Sabor de Gràcia actuarà dissabte 19, i el quartet flamenc Las Migas ho farà diumenge 19

Tot és ja a punt perquè el ‘cantaor’ badaloní Miguel Poveda obri aquest divendres 17 el Festival de Música Gran Sol, un nou esdeveniment de ciutat que es farà al barri de Sant Joan de Llefià. Miguel Poveda és el cap de cartell d’un programa artístic que es completarà dissabte 18 amb el grup de rumba catalana Sabor de Gràcia i diumenge 19 amb el quartet de flamenc Las Migas. Els tres concerts, gratuïts, començaran a les 22 hores. La celebració d’aquest festival de ciutat coincideix amb les festes del barri de Sant Joan de Llefià.

L’aforament del parc del Gran Sol és d’unes 3.000 persones. En tractar-se de concerts gratuïts no hi ha reserva de plaça, sinó que a mida que la gent vagi entrant al recinte s’anirà acomodant a les graderies de l’amfiteatre del parc. A la pista inferior hi haurà un espai reservat per les entitats culturals de la ciutat i de la Comissió de Festes de Badalona. Tot el recinte del parc del Gran Sol es tancarà per tenir regulat en tot moment l’accés del públic.

En el cas del concert de Miguel Poveda, i davant la previsió d’una assistència massiva de públic, s’instal·larà una pantalla gegant a l’exterior de l’amfiteatre perquè totes aquelles persones que no puguin entrar al recinte tinguin l’oportunitat de seguir el concert en directe.

El president de l’Associació de Veïns de Sant Joan de Llefià, Jordi Mesas, i la regidora de l’Àmbit Badalona Democràtica, Laia Sabater, durant la presentació del Festival de Música Gran Sol. Foto: Comunicació BDN

Un nou ús al parc del Gran Sol

Durant la presentació del Festival de Música Gran Sol, la regidora de l’Àmbit Badalona Democràtica, Laia Sabater, ha explicat que “amb aquest festival de música, el govern vol donar un nou enfocament a l’ús que es faci de l’amfiteatre del parc del Gran Sol perquè sigui un nou equipament cultural de ciutat, amb una programació molt potent”. “La intenció és que a partir de la propera temporada cultural, que s’iniciarà aquest mes de setembre, el parc del Gran Sol es converteixi en el teatre grec badaloní on la ciutadania hi vagi per veure grans espectacles”, ha afegit.

Durant aquest mandat, el govern de Badalona portarà a terme treballs de remodelació i adequació del parc del Gran Sol, en especial del seu amfiteatre, perquè pugui acollir espectacles de gran format de forma periòdica. En concret s’arranjaran els accessos i es facilitarà la mobilitat del recinte. També es valorarà la possibilitat d’ubicar-hi un escenari de forma permanent.

El president de l’Associació de Veïns de Sant Joan de Llefià, Jordi Mesas, s’ha mostrat “molt satisfet amb la programació músical d’aquest festival, que es convertirà en un dels plats forts de les festes del barri que sempre fem al voltant de Sant Joan”. “L’Associació de Veïns està molt il·lusionada amb el projecte que ha presentat el govern i que vol convertir el parc del Gran Sol en un equipament cultural de primera línia amb una programació estable. És un projecte molt ambiciós que beneficiarà al barri i a la resta de la ciutat”, ha afegit.

El govern de Badalona, l’Associació de Veïns de Sant Joan de Llefià i la Federació d’Associacions de Veïns de Badalona (FAVB) han treballat els últims mesos en l’elaboració d’aquesta proposta cultural que convertirà l’amfiteatre del Gran Sol de Llefià en un nou espai cultural de referència per a la ciutat.

 

 

Notícies Relacionades


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala