Publicitat
Publicitat
Publicitat

Diumenge, 12 de Juliol de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - - 14/9/2010

Expocoloma torna al Parc d'Europa del 16 al 19 de setembre
- Amb 25.000 m2 d'expositors i activitats d'oci

Avui dimarts, el parc d’Europa de Santa Coloma ha acollit la presentació de la 22ena. edició de l’Expocoloma, la fira comercial multisectorial més important de la comarca del barcelonès nord, que se celebra enguany del 16 al 19 de setembre en aquest emplaçament. L’acte ha comptat amb l’assistència de l’alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon; del Tinent d’Alcalde de l’Àrea de serveis interns i promoció econòmica, Joan Carles Mas; el Tinent d’Alcalde de l’ Àrea de L'alcadessa de Santa Coloma, Núria Parlon, durant la presentació d'Expocoloma 2010. Foto: Ajuntament de Santa Colomaserveis territorials i comerç, Esteve Serrano; el president de l’Agrupació del Comerç i la Indústria (ACI) Santa Coloma, Josep Colldeforns; i el director d’Expocoloma, Jesús Gracia.

L'Ajuntament de Santa Coloma i l'Agrupació del Comerç i la Indústria (ACI), organitzadors de la fira juntament amb l'empresa municipal Grameimpuls, continuen apostant per la presència d’una gran part d'expositors colomencs, referents d'un comerç de qualitat i dinàmic dins i fora de la ciutat. Enguany l’espai firal torna al parc d’Europa i disposarà de 25.000 m2, quasi el triple d’extensió que l’any passat. Hi haurà 143 estands i 8 carpes, per als 109 expositors que hi participen, el 63% dels quals és d'empreses i comerços colomencs. A la fira, els assistents podran veure els productes més novedosos del sector de l'alimentació, artesans, nous emprenedors, autovenda, institucionals, i propostes d’oci i temps de lleure, entre d'altres.

Una de les novetats d’enguany, per iniciativa de l’Associació Colomenca d’Oci i Restauració (ACORD), a l’espai firal és el “Tapacoloma-Moritz”, amb estands per a conèixer i degustar una amplia mostra de tapes de la nostra ciutat.

L’Expocoloma és, enguany, el tret de sortida de “Santa Coloma tot a mà”, una nova marca que apareix a la ciutat per representar a totes les activitats econòmiques colomenques. Amb aquest nou símbol es volen potenciar els valors de proximitat, de qualitat i d’oferta variada així com el compromís i responsabilitat dels empresaris i empresàries amb les persones i la ciutat. Aquesta iniciativa, ha estat impulsada per l’Agrupació del Comerç i la Industria de Santa Coloma que alhora, queda recolzada amb la seva presència a la xarxa gràcies a la nova pàgina web www.acisantacoloma.cat . Juntament amb l’ACI participen a Santa Coloma Tot a Mà les associacions de comercians Centre Comerç, Singuerlín Comerç i el grup d’empresàries ESCIBNA.

Quatre dies d’activitats en paral·lel

A més de l'apartat dedicat als expositors, l'Expocoloma 2010 ofereix una interessant oferta d'activitats lúdiques i d'oci en paral·lel. Destaca la VIII edició dels Premis Pentagrama organitzats per Tele Taxi, que comptarà amb les actuacions de David Bustamante, Antonio Carmona, El Arrebato, Merche, Decai, Los Sobraos, entre d’altres a l’escenari central. Els Pentagrama son guardons de reconeixement a diferents personalitats i entitats de la ciutat que han destacat per la seva trajectòria professional, social i humana en el decurs del darrer any (dijous 16, 20.30 h).

Per altra banda, se celebra per primer cop, organitzada per l’ACI, la travessa de motos Harley Davison, que faran recorregut per Santa Coloma. També es podrà veure el V Concurs de Cambrers a l’escenari central, la VI Bicicletada Popular, Teatre a càrrec dels alumnes de l’Aula de Teatre Carro de Baco, la Trobada de col·leccionistes de cava, una desfilada de gossos, la Mostra de Col·locadors del Barcelonès, la XVIII Mostra de Puntaires, el XII Concurs d’Enfiladores d’Agulles, demostracions d’arts Marcials, les XV Partides Simultànies d’Escacs Trofeu Expocoloma, etc., entre d’altres múltiples activitats (veure programa complet al web www.expocoloma.net .

Durant la Fira i en horaris estipulats s’oferirà un servei de llar d’infants-ludoteca a càrrec de Fondo Comerç i de la Creu Roja. A més, divendres 17 de 19.00 a 20.00 se signaran els convenis de les cinc entitats comercials de la ciutat (l’ACI, Centre Comerç, Fondo Comerç, Singuerlín Comerç i l’ACOR).

Inauguració, aquest dijous a les 18.00

L’Expocoloma obrirà les seves portes aquest dijous, a les 18.00 h, un cop es realitzi el tradicional tall de cinta inaugural, a càrrec de l’alcaldessa de Santa Coloma i el president de l’ACI. A partir de llavors hi haurà quatre dies per poder comprovar la bona salut que té el comerç i l’activitat empresarial de la ciutat.


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala