Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dimarts, 19 de Febrer de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- - 8/4/2016

El Teatre Zorrilla acull el dilluns 11 d’abril una Trobada de Corals d’Educació Secundària amb alumnes del Barcelonès, Maresme i Vallès Oriental
- La iniciativa vol mostrar la importància de l’educació musical i el cant coral entre els nois i noies estudiants

El Teatre Zorrilla de Badalona acollirà aquest dilluns 11 d’abril una de les Trobades de Corals d’Educació Secundària que es fan a Catalunya al llarg d’aquest curs. En l’acte hi participaran diferents corals de centres educatius del Barcelonès, el Maresme i el Vallès Oriental, que actuaran agrupats en dos blocs. El primer grup de corals iniciarà la seva actuació a les 10 hores i el segon a les 12.45 hores.

Els instituts i centres de secundària de Badalona que participaran en aquestes Trobades de Corals d’Educació Secundària són els següents: Boix, Isaac Albéniz, Júlia Minguell, La Pineda, Mare de Déu de l’Assumpció i Pompeu Fabra. L’Orquestra del Conservatori Professional de Música de Badalona, dirigida en aquesta ocasió per Daniel Mestre, acompanyarà totes les obres que s’interpretaran al llarg del matí.

Aquest Trobada pretén mostrar la importància de l’educació musical i del cant coral en relació a l’èxit educatiu dels nois i noies estudiants, que a Badalona, també es desenvolupa a través del projecte de Corals Escolars de primària, impulsat per l’Orfeó Badaloní i el Conservatori Professional de Música de Badalona, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona.

Centres que participen en la Trobada de Corals:

Aquests són tots els centres educatius que participen aquest dilluns a la Trobada de Corals d’Educació Secundària:

Boix (Badalona); Institut Isaac Albéniz (Badalona); Institut La Pineda (Badalona); Institut Júlia Minguell (Badalona); Mare de Déu de l’Assumpció (Badalona); Institut Pompeu Fabra (Badalona); Ramon Llull (Barcelona); Institut Antoni Camella (Granollers); Institut Vil·la Romana (La Garriga); Institut Hipàtia d’Alexandria (Lliçà d’Amunt); Institut Josep Puig i Cadafalch (Mataró); Institut Thos i Codina (Mataró); Institut Font del Ferro (Palafolls); Nostra Senyora de Montserrat (Parets del Vallès); Institut Valerià Pujol i Bosch (Premià de Dalt); Institut Alba del Vallès (Sant Fost de Campsentelles); Brianxa (Tordera); i Institut de Vilanova del Vallès (Vilanova del Vallès).

La Trobada de Corals d’Educació Secundària està organitzada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona.

 

 Has d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala