Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dimarts, 19 de Febrer de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- - 15/3/2016

CaixaBank recolza als bars i restaurants de Badalona amb la iniciativa CaixaNegocis Restauració
- CaixaNegocis Restauració aporta solucions de gestió, finançament i protecció als bars i restaurants de Badalona.

CaixaBank ha engegat el programa CaixaNegocis Restauració amb l’objectiu de recolzar els bars i restaurants de Badalona amb una proposta de servei especialitzada i iniciatives per a impulsar el consum local i els pagaments electrònics.

La iniciativa s'emmarca dins del programa CaixaNegocis de CaixaBank, mitjançant el qual l’entitat financera reforça la seva relació amb els autònoms i les microempreses. D’aquesta forma, CaixaNegocis Restauració aporta solucions de gestió, finançament i protecció als professionals i ofereix l’atenció per part d’un gestor especialitzat, qui disposa de dispositius mòbils per a oferir assessorament financer al negoci del client. Així mateix, els clients de CaixaNegocis tenen un canal exclusiu de comunicació a través del “Mur” per a comunicar-se amb el seu gestor contínuament.

La iniciativa CaixaNegocis Restauració també inclou promocions per a impulsar el consum local i ajudar a fomentar els pagaments electrònics en el sector hoteler i restaurador. En aquest sentit, fins al 29 de maig CaixaBank, convida als 700 primers clients que facin durant la mateixa setmana quatre pagaments de més d’1 euro amb el seu mitjà de pagament de CaixaBank o d’imaginBank a un àpat o consumicions per valor de fins a 10 euros a bars i restaurants de Badalona que operin el terminal TPV de l’entitat.

La promoció beneficia als pagaments realitzats tant amb targeta contactless com amb mòbil, a través de les aplicacions CaixaBank Pay i imaginPay, o amb la polsera contactless de CaixaBak. Tots aquests mitjans de pagaments són tan segurs com les targetes tradicionals amb xip EMB i a més disposen del servei gratuït CaixaProtect, que protegeix al client davant qualsevol ús no autoritzat.

Per a impulsar els pagaments electrònics, el programa inclou sortejos i promocions pels clients que paguin els seus àpats amb un mitjà de pagament contactless de CaixaBank o imaginBank (targeta, polsera o mòbil). Foto: la Caixa

CaixaNegocis: proximitat i innovació al servei de la restauració

El suport al petit comerç s'emmarca dins de les diverses iniciatives del programa CaixaNegocis, amb l'objectiu de reforçar la relació de CaixaBank amb els clients comerços, autònoms, professionals i microempreses.

Actualment, l'entitat té 1,5 milions de clients en aquest segment, amb una penetració del 33% entre els autònoms.

CaixaBank, entitat financera líder en innovació i nous mitjans de pagament

CaixaBank, entitat financera líder en el desenvolupament del sistema de pagaments contactless a Espanya, ja té en funcionament més de 290.000 TPV adaptats, més de 7 milions de targetes contactless i 80.000 polseres actives per realitzar pagaments sense contacte, la qual cosa situa a l'entitat com a líder del mercat a l'entorn de pagaments sense contacte amb una quota propera al 50% al mercat espanyol. L'entitat ha estat la primera a apostar per la implantació dels nous mitjans de pagament, inclosa la tecnologia contactless, el pagament amb mòbil i els wearables.

Per la seva banda, CaixaBank Pay és la solució desenvolupada per l'entitat que permet als clients realitzar les seves compres a través del telèfon mòbil. Qualsevol client amb un telèfon amb tecnologia NFC i sistema operatiu Android pot instal•larse la app CaixaBank Pay i descarregar-se les seves targetes en el telèfon mòbil. A través d'aquesta app, el client pot escollir la targeta amb la qual desitja pagar.

Actualment, l’entitat lidera la banca electrònica a Espanya, amb més de 15 milions de targetes emeses, una quota de mercat per facturació del 24%, més de 2,8 milions de clients de banca mòbil i més de 4,8 clients de banca online.Has d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala