Publicitat
Publicitat
Publicitat

Divendres, 07 d'Agost de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Pallarès - Sant Adrià de Besòs - 4/9/2010

La Festa Major actualitzada dia a dia
- Imatges i vídeos de la Festa Major 2010

Enric Atienza, president de la Penya Barcelonista de Sant Adrià del Besòs, va ser l'encarregat d'oferir el pregó oficial de la Festa Major d'aquest any. Aquí us deixem el vídeo sencer, per aquells i aquelles que no hi van poder assistir.

 

Els gegants adrianencs, juntament amb els seus convidats de Badalona, van passejar pel centre de Sant Adrià acompanyats de grans i petits:

 

 

Galería d'imatges de la festa (en constant actualització):

Enric Atienza, president de la penya barcelonista de Sant Adrià i pregoner de la Festa Major 2010. - Foto: Montse PallarèsEmili Ricart (dreta), fisioterapeuta del FC Barcelona, amb J.M Canga, alcalde adrianenc. - Foto: Montse PallarèsEls voluntaris i voluntàries realitzen una tasca molt important durant aquests dies. - Foto: Montse PallarèsEl bàsquet ha tingut el seu espai a la llera durant la jornada de la Festa del Riu. - Foto: Montse PallarèsLa colla de la TRONADA, diables i diablesses de Sant Adrià, ens preparen pel correfoc amb mocadors, samarretes i barrets. - Foto: Montse PallarèsInflables de tot tipus per la canalla a la Festa del Riu. - Foto: Montse PallarèsInflables de tot tipus per la canalla a la Festa del Riu. - Foto: Montse PallarèsLes pomes repartides per Tot Dental, tot un èxit entre els participants de la festa. - Foto: Montse PallarèsCava de la plataforma "Les Tres Xemeneies". - Foto: Montse PallarèsEl pastís tradicional de la festa ja porta deu anys entre els adrianencs i adrianenques. - Foto: Montse pallarèsEls gegants de Sant Adrià, juntament amb els de Badalona (els convidats d'aquest any), han passejat pel centre del municipi. - Foto: Montse PallarèsTxandrío, grup de txranga del poble agermanat San Adrián de Navarra. - Foto: Montse PallarèsLa colla de Diables i Diablesses de Sant Adrià Tronada i Tabalers va amenitzar el vespres amb el correfoc de Festa Major. - Foto: Montse PallarèsLa colla de Diables i Diablesses de Sant Adrià Tronada i Tabalers va amenitzar el vespres amb el correfoc de Festa Major. - Foto: Montse PallarèsEls joves adrianencs, amb samarretes per grups, van viure el dissabte a la nit la ja tradicional Ruta del Quinto. - Foto: Montse PallarèsA la platja i el Parc del Litoral s'ha pogut realitzar activitats lúdiques, esportives i infantils. - Foto: Montse Pallarès ICV ha organitzat una sardinada popular al Parc del litoral. - Foto: Montse Pallarès"La xorrada", una batalla d'aigua de colors entre les famílies. - Foto: Montse PallarèsVetllada de lluita a la plaça de la Vila, amb participants de la selecció catalana i de Sant Adrià. - Foto: Montse Pallarès

 

 

Notícies Relacionades


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala