Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Diumenge, 16 de Juny de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Sant Adrià de Besòs - 3/3/2016

S’inicien les sessions de treball del Consell Ciutadà del Front Litoral
- Un centenar de ciutadans de Sant Adrià i Badalona debatran i faran propostes sobre el futur d’aquest espai

El proper divendres 4 de març s’inicien les sessions de treball del Consell Cutadà del Front Litoral per tractar la remodelació de la façana litoral, que forma part dels municipis de Sant Adrià de Besòs i Badalona, i va des del riu fins al barri de la Móra i des del tren fins al mar. Aquestes sessions no se centraran únicament en el debat dels futurs usos de les Tres Xemeneies sinó també en repensar com es pot reordenar aquest espai del litoral, fins ara amb un ús bàsicament industrial, que ha viscut d’esquena a la ciutat.

Les sessions se celebraran divendres 4 de març, dissabte 5 de març i divendres 11 de març. Hi participaran un centenar de ciutadans i ciutadanes de Sant Adrià i Badalona (70% de Sant Adrià i 30% de Badalona) de perfils diversos (tant pel que fa a professió com a edat) i representants de sectors econòmics, culturals i socials de les dues ciutats.

S’inicien les sessions de treball del Consell Ciutadà del Front Litoral.

Cada sessió inclourà una visita i un taller participatiu. El recorregut de la visita anirà de la zona Fòrum fins al port de Badalona, passant pel Campus Diagonal-Besòs, les Tres Xemeneies, fins al port de Badalona, i s’acompanyarà d’una explicació tècnica sobre la zona per ampliar així el coneixement real sobre el front litoral i l’espai de les Tres Xemeneies de les persones participants. Un cop acabada la visita es desenvoluparan les sessions de treball, en format de tallers participatius centrats en el debat sobre el model de transformació que hauria de tenir el territori.

Aquest procés participatiu, coordinat pel Consorci del Besòs, neix de la voluntat dels Ajuntaments de Sant Adrià de Besòs i Badalona de donar veu als ciutadans i ciutadanes, recollir les seves opinions i orientar el nou planejament d’aquest espai tenint en compte el punt de vista veïnal. El procés participatiu s’enceta abans de la redacció del document de l’Avanç de Planejament (pel canvi de planejament urbanístic en aquest àmbit) que té com objectiu construir un model urbà sostenible fonamentat per una base social, econòmica i ambiental. Aquestes propostes seran recollides en un document de participació que es farà arribar l’equip redactor de l’Avanç de Planejament.

Més informació: www.frontlitoral.com

 

Notícies RelacionadesHas d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala