Publicitat
Publicitat
Publicitat

Divendres, 14 d'Agost de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Raúl Jiménez - Sant Adrià de Besòs - 10/7/2010

L'Associació Hoquei en Línia Tucans acull els somriures dels nens i nenes sahrauís
- En el seu IV Campus de Patinatge

Els nens i nenes sahrauís acollits a Sant Adrià gaudeixen amb l'hoquei en línia. Foto: Raúl Jiménez Un grup de turistes molt especials arriba a Sant Adrià per passar l'estiu a casa d'algunes de les nostres famílies adrianenques fins a finals d'agost. Són nens sahrauís que gràcies a aquestes famílies, clars exemples d'amabilitat, poden obrir els ulls a aquests nois que viuen en camps de refugiats, en circumstàncies pèssimes i desastrosses, sense poder viure de manera adequada, deixant a part la sequera que afecta al país. Aquests nens i nenes podran gaudir de l'estància al IV Campus de Patinatge a les instal·lacions del Club d’Hoquei en Línia Tucans, que organitza com cada juntament amb ASME (Associació Sant Martí Esport). En aquest campus, jugadors i entrenadors del propi equip s'ofereixen com a voluntaris per ensenyar a aquests nois les tècniques bàsiques d'aquest esport. Un dels col·laboradors ens va recalcar que principalment aprendran a anar enrere, Els responsables del Club Hoquei en Línia Tucans, amb les famílies que acollen els nens, el regidor d'esports adrianenc, Juan Carlos Ramos, i la presidenta de Yalah. Foto: Raúl Jiménezendavant, frenar i possiblement vagin més enllà intentant l'encreuament de peus, típic de l'hoquei.

Sigui la tècnica que sigui, aprenguin el que apreguin, ells sempre ho fan de la manera més alegre. El sentiment que transmeten aquests nois és indescripcible. Ja ens ho deia un del seus monitors, que es mostrava molt orgullós de poder ensenyar i també ens deia que tant de bo segueixin en un futur jugant a hoquei. Una familiar que acull un nen sahrauí afirmava que pot ser possible la justícia i llibertat al poble del Sàhara. Ens parlava de la importància de les associacions que ajuden a fer tot això possible com YALAH Solidaris amb el Poble Sahrauí, Sant Martí amb el Sàhara i ACAPS Poble Nou.Després del hoquei, el millor és un bon berenar. Foto: Raúl Jiménez

L'Associació Hoquei en Línia Tucans tindrà les portes obertes per tal que gaudeixin tot el possible. Són moments inolvidables en la memoria d'aquests nens i nenes. A part de jugar a l'hoquei, van poder berenar per agafar forces pel dia següent. Ho van passar d'allò més bè. No es mereixen menys, ja que nosaltres sóm uns privilegiats al costat d'ells. Tenen una vida radicalment diferent a la nostre. Per a nosaltres, una ampolla d'aigua o qualsevol altre beguda o menjar no és res de l'altre món. Les nostres condicions de vida són molt favorables, mentre que ells allà on viuen, no tenen res. Una ampolla d'aigua els omple de satisfacció i li donen una importància molt diferent a la nostre. D'altra banda, aquests nois norafricans no deixen en cap moment veure totes les penúries que han de passar als seus països i treuen un somriure en qualsevol moment.


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala